Analiza WBS: Indicii BVB, reveniri semnificative

de I.B.     HotNews.ro
Marţi, 18 mai 2010, 20:42 Economie | Burse

Indicii Bursei de Valori București au inregistrat astazi reveniri semnificative dupa scaderile suferite ieri, creșterile realizate fiind cuprinse intre 1.73% (BET-NG) și 3.72% (BET-FI). Sectorul financiar a fost principalul motor al revenirii, pe fondul stoparii deteriorarii evoluției monedei europene care a readus pe creștere piețele occidentale.

Indicele BET a crescut cu 3.01%, principalele componente ale sale care au contribuit la avansul de aproape 150 de puncte inregistrat astazi fiind Banca Transilvania (+4.67%), BRD (+2.99%) și Transgaz (+3.24%). Sectorul energetic a inregistrat cea mai redusa creștere, efectele pozitive ale evoluției Transgaz și Transelectrica (+3.61%) fiind limitate de scaderea suferita de acțiunile OMV Petrom (-0.68%) și Oil Terminal (-2.35%).

Valoarea tranzacțiilor inregistrate pe piața de acțiuni a secțiunii BVB a crescut la 49.18 milioane de lei dintre care peste 80% fiind reazilat de acțiunile financiare, in timp ce pe piața futures s-au totalizat 644 de mii de lei. Pe secțiunea RASDAQ valoarea totala a tranzacțiilor cu acțiuni a fost de 1.85 milioane de lei.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

96 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri