Reteaua Bursierilor Chevening din Romania organizeaza masa rotunda cu titlul "De la Educatie la Lideri. O perspectiva Chevening asupra Rolului Educatiei", eveniment organizat in parteneriat cu Ambasada Britanica si Consiliul Britanic la Bucuresti.

Evenimentul isi propune sa dezbata rolului educatiei in formarea unui lider, asupra calitatii sistemului educational romanesc si influentei acestuia in dezvoltarea unei generatii de lideri, despre modele de leadership, educatie formala si informala si nu numai, despre metode de crestere a calitatii educatiei in Romania si aducerea acesteia catre standardele necesare pentru a produce lideri in afaceri sau in politica.

La eveniment vor participa ambasadorul britanic Robin Barnett, secretarul de stat pentru Invatamant Superior Remus Pricopie, economistul sef al BNR, Valentin Lazea, profesorul

Dumitru Sandu de la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, ca si reprezentanti ai Retelei Bursierilor Chevening, ai Comisiei pentru Invatamant din Camera Deputatilor, ai organizatiilor de tineret ale partidelor politice, ai mediului de afaceri, ai organizatiilor studentesti si de tineret, ai mass-media.

Intalnirea are loc marti, 25 martie 2008 la Hotel Hilton, intre orele 9.45 – 12.30, la Sala Regina Maria.

Accesul se va face in baza confirmarii participarii la adresa de email contact@chevening.ro pana duminica, 23 martie 2008.