BRD Finance l-a numit in functia de director general pe Bernard Histe, care a preluat aceasta pozitie de la Vincent Delatte, numit intr-o pozitie de conducere in cadrul altei filiale a Grupului Sociate Generale – CGI din Franta, se arata intr-un comunicat al companiei. Anterior, Bernard Histe a ocupat functia de director general la SG Consumer Finance Crediflex Croatia.

Misiunea noului director general este aceea de a "consolida si imbunatati pozitia pe piata a BRD Finance, in vederea unei bune colaborari cu partenerii si clientii sai pe termen lung", se mai arata in comunicat.

In varsta de 48 de ani, Histe a absolvit in 1983 HEC School of Management din Paris si detine din anul 2005 diploma de Master in Business Unit Management si Human Resource Management. Bernard Histe are o experienta de 22 de ani in cadrul Grupului Sociate Generale.

BRD Finance este membra a diviziei de servicii financiare specializate din cadrul Grupului Sociate Generale si activeaza pe piata din anul 2004. Compania este prezenta in aproximativ 6.000 de magazine si are aproximativ 500.000 de clienti persoane fizice, gestionand produse si servicii financiare precum carduri de credit, credite pentru bunuri de folosinta indelungata, credite de nevoi personale si credite auto.

BRD – Groupe Sociate Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. Banca are peste 2,6 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati.