Dragos Calin, fostul director comercial al Generali Asigurari, numit director national de vanzari la Groupama Asigurari

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Luni, 14 decembrie 2009, 14:53 Economie | Cariere

Groupama Asigurari a anuntat luni numirea lui Dragos Calin in functia de director national de vanzari pentru administrarea retelei de distributie a companiei la nivel national. In varsta de 43 de ani, acesta are o experienta profesionala de 12 ani in domeniul asigurarilor, anterior detinand functia de director comercial in cadrul Generali Asigurari timp de 5 ani.

Din ianuarie 2010, Dragos Calin va coordona activitatea de vanzari si va fi responsabil de implementarea politicii comerciale la nivelul intregii companii, subordonandu-se direct lui Denis Rousset, Director General al Groupama Asigurari.

“Dragos Calin are o experienta considerabila in domeniul asigurarilor, pe partea de vanzari, si se alatura echipei Groupama Asigurari intr-un moment oportun, de consolidare a strategiei de vanzari la nivel national si local. Suntem incantati ca a acceptat provocarea de a conduce o echipa de vanzari puternica, capabila sa faca fata competitiei din aceasta piata”, a declarat Denis Rousset, Director General al Groupama Asigurari.

Dragos Calin, in varsta de 43 de ani, detine o experienta profesionala de 12 ani in domeniul asigurarilor. Anterior, a detinut functia de director comercial in cadrul Generali Asigurari timp de 5 ani, unde a fost raspunzator de dezvoltarea fortei de vanzari si a strategiei de distributie prin canale multiple, de relatia cu brokerii si de activitatea de marketing. Cariera sa in asigurari a debutat in 1997, in cadrul echipei Nederlanden Asigurari de Viata, unde a avut diferite responsabilitati legate de managementul retelei de vanzari a companiei.

De asemenea, a urmat cursuri de specializare in domenii precum managementul vanzarilor, piete de capital si cresterea performantei organizationale. Este absolvent al Facultatii de Ingineria Materialelor din cadrul Universitatii “Politehnica” Bucuresti.

Dragos Calin a fost schimbat din functia de director comercial al Generali Asigurari in luna octombrie din acest an, locul sau fiind luat de catre Stefan Vancek, un slovac in varsta de 42 de ani, care a condus anterior echipele de vanzare ale asiguratorului Generali PPF Holding din Cehia si ale altor doua companii de asigurari din Slovacia.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

1867 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri