Un protest spontan a avut loc duminica la sediul sucursalei Electrocentrale Bucuresti, din subordinea Elcen, zece sefi de centrale si directori de sucursale sustinand ca directorul general al Elcen ar fi incercat sa ocupe abuziv acest sediu. Inginerul sef al CET Grozavesti, Dan Tudora, a declarat pentru Agerpres ca directorul general al Elcen, Dan Stefan Cetacli, ''a incercat sa ocupe abuziv sediul sucursalei Electrocentrale Bucuresti, fara a avea vreun document de transfer de proprietate, trimitand masini cu mobilier si documente care au fost oprite sa intre in curtea sucursalei de mai multi reprezentanti ai conducerii Electrocentrale Bucuresti''.

Potrivit inginerului sef Tudora, in urma protestului, masinile au plecat, iar directorul sucursalei Electrocentrale Bucuresti, Constantin Dobre, a inceput sa primeasca amenintari si intimidari ca va fi suspendat. In prezent, protestatarii se afla in curtea sucursalei asteptand sa vada cum va evolua incidentul.

Societatea Elcen are in subordine cinci sucursale, una dintre acestea fiind sucursala Bucuresti.

"Directorul general al Elcen, Dan Stefan Cetacli, a oferit sediul central al societatii ministrului delegat pentru Energie, Constantin Nita, care ar urma sa isi inceapa activitatea de luni in noul sediu", a precizat Tudora.

Protestatarii de la Electrocentrale Bucuresti au solicitat sprijinul unei echipe de interventie a companiei de paza BGS.