Jucatorii care au conturi pe site-ul bet365.com au la dispozitie 30 de zile pentru a retrage sumele detinute in conturile de joc, dupa care accesul la acest site va fi restrictionat, in conditiile in care Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a anulat dreptul de operare al companiilor care ofera acest serviciu.

"Va informam ca prin decizia nr. 2723/13.10.2015 se anuleaza dreptul de operare al companiilor HILLSIDE GAMING LP si HILLSIDE SPORTS LP care ofera in comun servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibila prin intermediul site-ului bet365.com", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul ONJN.

Potrivit sursei citate, compania a fost atentionata sa nu mai permita jocul jucatorilor care acceseaza site-ul de pe ip-uri de Romania sau jucatorilor romani si sa remita jucatorilor banii existenti in contul de joc.

Oficiul atrage atentia tuturor jucatorilor romani ca, in conformitate cu prevederile OUG nr.77/2009 , "constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul Romaniei la activitati de jocuri de noroc la distanta, asa cum sunt definite la art.10 alin.(1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N."