Timpul inseamna, pentru multi dintre noi, acces la informatii. Si pentru ca accesul la informatii este primordial, important este ca dispozitivele pe care le folosim sa fie conectate la internet oriunde si oricand. Tocmai din acest motiv, 100.000 de romani au ales sa se bucure de cea mai buna experienta Wi-Fi cu ajutorul Connect Box.

100.000 de romani se bucura de Connect BoxFoto: UPC Romania

Potrivit studiilor de piata realizate anul trecut de UPC, nevoia de mobilitate a romanilor este in continua crestere, iar acest lucru este cu atat mai evident in randul tinerilor.

Un utilizator detine 3,6 echipamente prin care acceseaza internetul acasa, iar in intervalele orare obisnuite sunt conectate simultan la internet aproximativ 2,4 persoane dintr-o locuinta.

In acest caz, nu este nicio surpriza ca tot mai multi romani aleg sa utilizeze internetul Wi-Fi prin cele mai noi standarde de conectare wireless, care sa le asigure accesul la cele mai mari viteze de internet.

Connect Box, de la UPC, este echipamentul wireless de ultima generatie care insoteste serviciul de internet din portofoliul UPC, lansat in urma cu aproape 10 luni

In aceasta perioada a ajuns sa ofere unui numar de 100.000 de utilizatori romani o viteza de internet prin Wi-Fi de pana la 500 Mbps, stabilitate a conexiunii si acoperire in orice colt al casei.

2 din 3 utilizatori Connect Box erau deja clienti de internet UPC astfel ca rata de adoptie a fost foarte rapida in randul clientilor existenti ai UPC, la care s-au adaugat si clienti noi.

In acest moment, UPC ofera prin Connect Box cea mai buna experienta* Wi-Fi, oriunde in casa, indiferent de numarul de dispozitive, conform ofertei publice a principalilor furnizori de internet din Romania.

Cool, nu?

* Conform ofertei publice a principalilor furnizori de internet