JYSK Romania, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilier si decoratiuni interioare din Europa, a majorat, incepand cu data de 1 decembrie 2016, valoarea tichetelor de masa acordate angajatilor sai. Astfel, valoarea nominala a unui tichet de masa a ajuns la 15 lei, suma maxima prevazuta de lege.

Angajati JYSKFoto: webPR.ro

"Pentru noi este foarte important ca angajatii sa fie fericiti si sa aiba un grad ridicat de satisfactie la locul de munca. De aceea, incercam in permanenta sa ii rasplatim pentru eforturile depuse. Pe langa tichetele de masa a caror valoare a crescut la 15 lei, mai oferim beneficii precum fructe proaspete si cafea in fiecare zi, un tort cadou din partea companiei cu ocazia zilei de nastere a fiecarui coleg, doua iesiri trimestriale in oras cu echipa, cadouri de Craciun si petreceri anuale", a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

Conform unui chestionar realizat la inceputul anului in randul angajatilor JYSK din toate tarile in care activeaza compania daneza, pe o scala de la 1 la 100 privind nivelul de satisfactie a angajatilor JYSK, angajatii romani au realizat un scor mediu de 88. Acest scor este cu 10 puncte mai mare fata de un studiu similar realizat in anul 2014. De asemenea, conform acestui chestionar, angajatii JYSK din Romania au cel mai ridicat nivel de satisfactie din grupul JYSK. Compania are aproape 500 de angajati in Romania si 20.000 la nivel global.

Legea privind modificarea valorii nominale a tichetelor de masa a fost modificata in luna octombrie, astfel incat angajatorii sa poata acorda incepand de la 1 decembrie cate un tichet pe zi cu valoare maxima de 15 lei.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 35 magazine deschise in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Piatra Neamt, Hunedoara.