DB Global Technology, Centrul de tehnologie din Bucuresti al Deutsche Bank, a inaugurat un nou hub de cercetare si dezvoltare, un spatiu de lucru digitalizat si un centru modern pentru organizarea de evenimente.

Noul hub DB Global TechnologyFoto: DBGT

Noul Bucharest Technology Hub este o consecinta a angajamentului ferm al Deutsche Bank fata de sectorul local de tehnologie si start-up. Acesta sustine reteaua internationala de laboratoare de inovatie a Deutsche Bank din New York, Silicon Valley, Berlin si Londra in demersul acestora de a spori inovatia in cadrul bancii. Bucharest Technology Hub este aliniat la cele trei obiective principale ale laboratoarelor de inovatie: sa ajute banca sa evalueze si sa adopte tehnologii emergente, sa dezvolte o cultura a inovatiei si sa contribuie la strategia digitala a bancii.

Noul centru din Bucuresti isi propune sa ofere acces la un mediu de cercetare si dezvoltare de ultima generatie atat profesionistilor din centru, cat si start-up-urilor locale de IT si tehnologie. De asemenea, centrul colaboreaza indeaproape cu laboratoarele de inovatie ale Deutsche Bank pentru a pune in practica cele mai bune solutii din ecosistemele de inovatie globale astfel incat acestea sa raspunda provocarilor si oportunitatilor de afaceri din cadrul bancii.

"Dupa doar trei ani de la inceperea activitatii, DB Global Technology este o unitate centrala de inovatie in cadrul retelei internationale a Deutsche Bank. Aceste noi spatii sunt realizari de care suntem mandri si ofera echipei noastre locale oportunitati semnificative de crestere si dezvoltare", a declarat Marian V. Popa, Director General al DB Global Technology.

Deutsche Bank isi reafirma obiectivul de a pune un accent ridicat pe tehnologie prin introducerea unui etaj digitalizat, Digital Workplace, si a unui centru modern pentru organizarea de evenimente, DB Connect, in cadrul centrului sau de tehnologie din Bucuresti. Noul Digital Workplace este conceput ca un oras si isi propune sa transforme spatiul de lucru fix si formal intr-un loc potrivit pentru o gama larga de activitati si preferinte de lucru. Este un spatiu flexibil si ultramodern, unde profesionistii DB Global Technology pot alege conditiile de lucru care se potrivesc cel mai bine activitatilor lor curente, intrucat spatiul asigura libertate de miscare si o gama larga de facilitati.

DB Connect este un spatiu multifunctional dedicat interactiunii profesionistilor DBGT cu intreaga industrie IT si, in final, cu societatea in care isi desfasoara activitatea. DB Connect se afla la parterul sediului centrului de tehnologie si dispune de un numar de locuri care poate fi ajustat cu usurinta in functie de necesitati. Design-ul sau complet flexibil si echipamentele avansate il fac ideal pentru toate tipurile de evenimente si activitati.