Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta si sotia senatorului PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei in guvernul Ponta, a revenit de la inceputul lunii octombrie pe functia de director comercial la TAROM, dupa ce in 2013 plecase de pe aceeasi functie la Autoritatea Aeronautica Civila in postul de director de reglementare. Rodica Cazanciu a lucrat la TAROM inca din 1994 dupa absolvirea Politehnicii din Bucuresti, o pcupat diferite functii, director comercial ajungand abia in 2011.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unei declaratii de avere completate in 6 octombrie 2017, Rodica Cazanciuc a revenit pe functia de director comercial in cadrul ooperatorului aerian national TAROM. Sotia senatorului PSD Robert Cazanciuc a mai fost director comercial la TAROM intre 2011 si 2013, moment dupa care a fost angajata ca Director de reglementare la Autoritatea Aeronautica Civila (AAC).

Conform CV-ului, inafara de cei patru ani petrecuti la AAC, Rodica Cazanciuc a lucrat aproape toata viata la TAROM, incepand din 1994 dupa ce a terminat Facultatea de Mecanica din cadrul Politehnicii Bucuresti. Abia din 2011 a ajuns pe un post de director in cadrul TAROM, cel de Director Comercial.

In 2012, PSD critica printr-un comunicat de presa functia ocupata de catre Rodica Cazanciuc in cadrul TAROM, acuzand ca "singura calitate a Rodicai Cazanciuc este aceea de a fi sotia unui PDL-ist", facand referire la Robert Cazanciuc, la acel moment secretar general la Ministerul de Externe in cadrul guvernului Boc.