Un fost director in cadrul retelei de dealeri BMW Automobile Bavaria, Werner Wolff, a fost numit luni director general al companiei de stat Tarom, al cincilea sef al companiei din acest an, potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, consultate de News.ro.

Werner Wilhelm WolffFoto: bmw-timisoara.ro

Tarom a anuntat recent demisia Ilenei Daniela Dragne, al patrulea sef al companiei din acest an, din functia de director general interimar.

Wolff a ocupat, din 2012 pana in prezent, functia de director general al Banat Group, dealer in cadrul retelei Automobile Bavaria.

Tarom estimeaza ca va inregistra in acest an pierderi in valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli rectificat pus in dezbatare de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Aceste pierderi sunt de cinci ori mai mari fata de bugetul initial aprobat in luna septembrie in Guvern, care indica un rezultat negativ de 41,2 milioane lei, pentru acest an.

Anul trecut, Tarom a raportat pierderi de 46,97 milioane lei (11,1 milioane euro), pe fondul scaderii veniturilor si al valorii activelor imobilizate.