Delta Air Lines si partenerul sau, Air France, vor opera, incepand cu data de 2 iunie, curse directe pe ruta Bucuresti - New York, cu o frecventa de 4 zboruri pe saptamana, potrivit NewsIn. Delta Air Lines a mai operat curse pe ruta Bucuresti - New York, insa in toamna anului trecut acestea au fost sistate.

Plecarea va fi la ora 12:20 PM, de pe Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, iar sosirea va avea loc la ora 4;05 PM, pe aeroportul John F. Kennedy (JFK) din New York.

"Suntem incantati de reluarea zborului din Bucuresti in aceasta vara. De la New York, clientii nostri pot avea conexiuni foarte bune pentru mai mult de 40 de destinatii in Statele Unite, Canada, America Latina si Caraibe. De-a lungul istoriei, cele mai populare destinatii pentru clientii nostri romani au fost New York, Las Vegas, Miami, Los Angeles, Orlando, San Francisco si Atlanta", a spus Corina Enciu.

Pentru consolidarea operatiunilor Delta din Romania si parte a procesului aflat in curs de desfasurare privind acordul de joint-venture dintre Delta si Air France, reprezentare comerciala a Delta Air Lines din Romania va tranzita catre Air France-KLM incepand cu 1 februarie anul acesta.