Ascend Netsolutions lanseaza Oliviera.ro, un produs inovator destinat utilizatorilor de servicii de tip food delivery. Prin intermediul Oliviera, utilizatorii pot comanda produse la 25 de restaurante de top pe piata de food delivery din Bucuresti, cum ar fi Jerry’s Pizza, WuXing, El Torrito si multe altele. Printre functionalitatile portalului merita sa mentionam comanda de grup sau posibilitatea de a adauga in una si aceasi comanda preparate ale unor restaurante diferite.

Oliviera.roFoto:

Oliviera.ro este un produs web ce vine sa completeze aplicatia de mobil cu acelasi nume destinata dispozitivele ce ruleaza iOS si Android, oferind astfel serviciul de comanda indiferent de tipul de conectivitate folosit de cei interesati de serviciile food delivery.

Pentru a folosi oliviera.ro utilizatorul trebuie sa isi creeze un cont sau sa il porteze pe cel din aplicatie, sa isi predefineasca una sau mai multe adresa si sa selecteze din meniurile restaurantelor produsele dorite. Restaurantele afisate in site vor fi acelea care livreaza in aria in care se afla adresa de livrare a utilizatorului. Dupa plasarea comenzii, acesta va putea urmarii status-ul comenzii sale in sectiunea de tracking a site-ului.

Sistemul de invitatii permite unui utilizator sa isi invite colegii sau prietenii la a se alatura comenzii lui, permitandu-le acestora dialogul prin facilitatea de instant messenger destinata grupurilor de comnda. Comanda de grup, cat si comanda individuala permite adaugarea prodesolor de la restaurant diferite, evitand astfel neplacerea de a plasa mai multe comenzi pentru a obtine varietatea culinara dorita.

“Pentru cei ce cunosc piata de food delivery este oarecum evident ca oliviera este un produs necesar. Din punctul de vedere al utilizatorului, oliviera inseamna mult confort si timp castigat, lucru pe care il demonstreaza din plin cele peste 30000 de download-uri ale aplicatiei de mobil. Site-ul vina sa ofere aceleasi avantaje si celor ce utilizeaza mai mult computerul decat telefonul mobil.” , a declarant Florin Ionescu, coordonatorul proiectului.

Ascend NetSolutions furnizeaza servicii complete pentru mediul mobile si online: produse interactive, aplicatii complexe pentru device-uri mobile, platforme de e-commerce si instrumente pentru retelele sociale. Printre proiectele Ascend NetSolutions se numara aplicatiile mobile eChiosc (iOS), Star Taxi (iOS, Android), Olivera (iOS, Android), platformele online ticketing biletesteaua.ro si biletedinamo.ro, site-urile topexperti.ro si miniprix.ro, dar si numeroase aplicatii pentru platforme Social Media.