Probabil ca in ultimele saptamani, multi dintre voi ati fost bombardati cu e-mailuri prin care erati indemnati sa donati 5 euro pentru a castiga averi.

Pentru ca fenomenul pare sa ia amploare din moment ce am primit multe e-mailuri si am sters o gramada de comentarii care faceau publicitate sistemului, m-am gandit ca ar fi bine sa scriu despre asta, nu de alta dar poate ii fac sa se razgandeasca pe unii dintre cei care cred ca un astfel de sistem poate functiona.

Mesajul primit pe e-mail incepe printr-un fel de bla bla motivational in care autorul iti explica faptul ca “ceea ce iti propun este o extraordinara sansa pentru a putea face bani de acasa“. Aceasta metoda de a face bani tocmai a fost tradusa din engleza pentru ca ”nu mi se pare corect sa faca bani numai americanii si englezii“, iar daca nu te grabesti, pierzi posibilitatea de a castiga ”un sac de bani” intr-un timp foarte scurt.

Dupa ce ai fost motivat suficient, ti se spune ce trebuie sa faci pentru a castiga in cateva saptamani mai multi bani decat castiga unii in 10 ani.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Cristian Orgonas.