Enel Romania are un nou presedinte

de CP     HotNews.ro
Marţi, 29 aprilie 2014, 15:09 Economie | Energie

Consiliile de administratie ale companiilor Enel din Romania s-au reunit pe 29 aprilie si l-au numit pe Toni Volpe in calitate de membru si Presedinte al acestora, se arata intr-un comunicat. In urma unei decizii a managementului Grupului Enel, Volpe va prelua aceleasi functii si responsabilitati detinute anterior de Luca D¬Agnese, devenind Country Manager al Enel Romania.

Toni Volpe s-a alaturat Grupului Enel in urma cu 10 ani si a obtinut o importanta experienta internationala in cateva functii manageriale cheie din cadrul grupului. Intre 2011 si 2014 a fost Director Planificare Resurse Umane, Compensatii, Dezvoltare, Instruire si Recrutare la nivel de grup, raportand directorului Enel pentru Resurse Umane si Organizare. In aceasta functie, el a sustinut angajamentul sporit si implicarea managementului Enel in activitatile de dezvoltare a capitalului uman, reproiectarea unor procese strategice cheie de resurse umane, precum si procesul de integrare al grupului Enel. Din 2005 pana in 2011, a fost Country Manager in America de Nord pentru Enel Green Power (EGP), raportandu-i directorului general executiv al EGP. Sub conducerea lui, compania si-a diversificat portofoliul accesand noi tehnologii si a inregistrat o crestere substantiala a capacitatii instalate si marjei brute, devenind un operator lider in domeniul centralelor regenerabile in Statele Unite si Canada. Anterior, Toni Volpe a lucrat in Departamentul pentru Strategie Corporativa al Enel, raportand direct directorului general executiv al grupului Enel cu privire la programe cheie de dezvoltare corporativa.  

Toni Volpe a absolvit cum laude Facultatea de Management, Economie si Inginerie Industriala din cadrul Universitatii Politehnice din Milano, Italia, finalizandu-si studiile cu un MBA la Scoala Postuniversitara de Afaceri a Universitatii Columbia, New York, SUA.

Volpe ocupa noua pozitie la Enel Romania incepand cu 30 aprilie.  

Dupa trei ani la conducerea Enel Romania, Luca D¬Agnese va prelua o alta pozitie de conducere importanta, din cadrul Grupului Enel.
Material sustinut de Superbrands

Recomandari de vara de la librarii Humanitas

Librariile Humanitas au aparut ca entitate juridica in anul 1993, insa primele doua librarii au fost deschise sub egida Editurii Humanitas inca din 1991. Cu peste 25 de ani in piata de distributie si vanzare de carte din Romania, compania isi propune sa ramana in continuare lantul de librarii cu cea mai mare pondere de carte din Romania, acordand editurilor nationale si locale, dar si autorilor romani, sansa de a ajunge la public.

1326 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri