Ministerul Energiei a inceput procedura de recrutare a sase membri in consiliul de supraveghere al Hidroelectrica

de CP     HotNews.ro
Miercuri, 21 septembrie 2016, 9:56 Economie | Energie

Ministerul Energiei a demarat procedura de selectie a sase membri in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica S.A, conform OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, se arata intr-un comunicat de presa. Ministerul Energiei a selectat compania TRANSEARCH International S.R.L. pentru a-l asista in acest proces de recrutare.

In cadrul procesului de recrutare si selectare a membrilor Consiliului de Supraveghere, pot depune candidaturi persoane fizice romane sau straine respectiv persoane juridice inregistrate in Romania sau in alte state, cu experienta in activitatea de administrare/management a unor intreprinderi publice sau a unor societati din domeniul de activitate al intreprinderii publice.

Potrivit anuntului de recrutare publicat pe site-ul ministerului Energiei, criteriile de recrutare si selectare, necesar a fi indeplinite cumulativ sunt:
  • Absolvent(a) de studii superioare cu diploma de licenta;
  • Minim 10 ani de experienta profesionala;
  • Minim 5 ani de experienta in functii de administrare/ conducere/ coordonare dintre care minim 3 ani in companii/societati cu cifra de afaceri de minim 200 milioane de euro sau minim 2000 de angajati sau minim 5 ani de experienta in consultanta dintre care minim 3 ani de experienta in conducerea/ coordonarea unor proiecte cu o valoare/cu un buget de minim 200 milioane de euro.
  • Lipsa antecedentelor penale;
  • Buna reputatie personala si profesionala integritate si profesionalism;
  • Cunoasterea limbii romane sau a unei limbi de circulatie internationala;
  • Persoanele juridice vor fi specializate in administrarea afacerilor, cu o experienta de minim 5 ani, iar persoana fizica desemnata de aceasta sa o reprezinte trebuie sa indeplineasca criteriile prevazute pentru persoanele fizice.

Pentru mai multe detalii, vezi anuntul de pe site-ul Ministerului Energiei. Documentele solicitate pot fi trimise pana pe 20 octombrie 2016.

Hidroelectrica este o societate detinuta de statul roman prin Ministerul Energiei in proportie de 80,06% si de Fondul Proprietatea in proportie de 19,94%. La sfarsitul anului 2015, Societatea de Producere a Energiei Electrice in Hidrocentrale Hidroelectrica S.A. a inregistrat o cifra de afaceri de 3.183.339.739 lei; numarul mediu de salariati era de 3.448 persoane, iar energia totala produsa a fost de 15.839.626 MWh/an.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Provident

​INTERVIU Stefan Liiceanu - trecerea de la carti la produse japoneze traditionale via piata financiara

Dupa 17 ani petrecuti in Japonia, timp in care a lucrat in domeniul financiar, Stefan Liiceanu a decis sa deschida in locul fostei Librarii Humanitas din Fundul Curtii, Takumi - un magazin in care sunt comercializate produse japoneze traditionale. In cadrul, proiectului "10 ani", Provident vrea sa arate cum se vede Romania ultimilor 10 ani, dar si Romania urmatorilor 10 ani, prin ochii unor tineri care au avut succes. "Cred ca cel mai important este sa faci ce iti place. Productivitatea se vede atunci cand faci ceva cu pasiune, nu cand faci ceva pentru ca trebuie."
873 vizualizari

Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă