Ministerul Energiei a inceput procedura de recrutare a sase membri in consiliul de supraveghere al Hidroelectrica

de CP     HotNews.ro
Miercuri, 21 septembrie 2016, 9:56 Economie | Energie

Ministerul Energiei a demarat procedura de selectie a sase membri in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica S.A, conform OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, se arata intr-un comunicat de presa. Ministerul Energiei a selectat compania TRANSEARCH International S.R.L. pentru a-l asista in acest proces de recrutare.

In cadrul procesului de recrutare si selectare a membrilor Consiliului de Supraveghere, pot depune candidaturi persoane fizice romane sau straine respectiv persoane juridice inregistrate in Romania sau in alte state, cu experienta in activitatea de administrare/management a unor intreprinderi publice sau a unor societati din domeniul de activitate al intreprinderii publice.

Potrivit anuntului de recrutare publicat pe site-ul ministerului Energiei, criteriile de recrutare si selectare, necesar a fi indeplinite cumulativ sunt:
  • Absolvent(a) de studii superioare cu diploma de licenta;
  • Minim 10 ani de experienta profesionala;
  • Minim 5 ani de experienta in functii de administrare/ conducere/ coordonare dintre care minim 3 ani in companii/societati cu cifra de afaceri de minim 200 milioane de euro sau minim 2000 de angajati sau minim 5 ani de experienta in consultanta dintre care minim 3 ani de experienta in conducerea/ coordonarea unor proiecte cu o valoare/cu un buget de minim 200 milioane de euro.
  • Lipsa antecedentelor penale;
  • Buna reputatie personala si profesionala integritate si profesionalism;
  • Cunoasterea limbii romane sau a unei limbi de circulatie internationala;
  • Persoanele juridice vor fi specializate in administrarea afacerilor, cu o experienta de minim 5 ani, iar persoana fizica desemnata de aceasta sa o reprezinte trebuie sa indeplineasca criteriile prevazute pentru persoanele fizice.

Pentru mai multe detalii, vezi anuntul de pe site-ul Ministerului Energiei. Documentele solicitate pot fi trimise pana pe 20 octombrie 2016.

Hidroelectrica este o societate detinuta de statul roman prin Ministerul Energiei in proportie de 80,06% si de Fondul Proprietatea in proportie de 19,94%. La sfarsitul anului 2015, Societatea de Producere a Energiei Electrice in Hidrocentrale Hidroelectrica S.A. a inregistrat o cifra de afaceri de 3.183.339.739 lei; numarul mediu de salariati era de 3.448 persoane, iar energia totala produsa a fost de 15.839.626 MWh/an.


Citeste mai multe despre   
Articol sustinut de Superbrands

AmCham  - 25 de ani de impact in Romania, prin sustinerea consultarii intre mediul public si privat, pentru dezvoltarea Romaniei

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) este de 25 de ani intre cele mai reprezentative asociatii ale comunitatii de afaceri din Romania, fiind recunoscuta drept un promotor al dialogului public-privat pe teme ce privesc mediul de afaceri, politicile publice cu impact asupra economiei, competitivitatea Romaniei sau dinamica relatiilor comerciale intre SUA si Romania.

1037 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică