Ministerul Energiei ia in calcul numirea lui Cristinel Dragomir in Consiliul de Administratie si apoi in functia de director general al companiei Oil terminal, potrivit unor surse politice. Cristinel Dragomir, secretar general al PSD Constanta, a demisionat in 24 iunie din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta.

Cristinel Dragomir a fost vicepresedintele Consiliului Judetean si in mandatul 2012-2016, fiind considerat un apropiat al lui Nicusor Constantinescu. Dupa suspendarea lui Constantinescu din cauza problemelor penale, Cristinel Dragomir a condus interimar Consiliul Judetean.

Potrivit declaratiei sale de avere si interese, Cristinel Dragomir este actionar la firma de turism SC Cazare la Mare SRL cu 60%, iar sotia sa (avocat) detine 20% din actiunile firmei SC Atlantida Grama SRL.

Dragomir este presedintele unui club sportiv de table, precum si la doua Grupuri Locale de Actiune si doua Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara. In trecut, a fost presedintele clubului de rugby Farul Constanta.

Agentia Nationala de Integritate l-a declarat incompatibil cu functia publica pe Dragomir in 2013 pentru o presupusa coliziune intre calitatea de administrator la o firma si cea de consilier judetean. In luna mai 2017, Cristinel Dragomir a castigat procesul cu ANI pe fond la Curtea de Apel Constanta. ANI poate face recurs.

Oil Terminal este o companie controlata de Ministerul Energiei, care detine aproape 60% dintre actiuni. Compania detine unul dintre cele mai mari terminale de produse petroliere din regiunea Marii Negre.