Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Eugen Teodorovici: Ministerul Fondurilor Europene va angaja printr-un contract cadru firme de recrutare care sa furnizeze "foarte multi experti", pentru a sprijini Autoritatile de Management

de Ioana Morovan     HotNews.ro, EurActiv.ro
Joi, 18 aprilie 2013, 12:49 Economie | EuROfonduri

​"Incepand cu primele zile din mai vom angaja foarte multi experti pentru a fi pusi la dispozitia Autoritatilor de
Management pentru evaluare, selectie, verificarea cererilor de rambursare, achizitii publice, audit si alte nevoi pe care le au aceste  autoritati", a declarat pentru EurActiv.ro Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Potrivit acestuia, sa va  incheia un contract cadru, anuntul pentru procedura de achizitie urmand sa fie publicat in aceasta saptamana." Astfel,  vor fi eliminate toate restantele precum proiecte depuse si neevaluate, cereri de rambursare", a mai spus Ministrul.


"Vom contracta firme de recrutare care vor aduce din piata experti cu un anumit nivel de pregatire, pentru anumite domenii cheie. Expertii vor fi disponibili pentru orice nevoie pe care o pot avea Autoritatile de Management. Astfel vor fi rezolvate toate situatiile de restante - cume este cazul POS CCE,  unde sunt proiecte depuse de ani de zile, mii de proiecte inca neevaluate", a explicat Teodorovici. Potrivit acestuia, anuntul pentru selectarea firmelor de recrutare va fi publicat in zilele urmatoare.

Citeste articolul integral si comenteaza pe EurActiv.ro.
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

841 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version