VIDEO Noi finantari POSDRU scoase in dezbatere publica

de C.Z.     HotNews.ro
Marţi, 22 iulie 2014, 13:21 Economie | EuROfonduri

Noi finantari din fonduri europene urmeaza sa fie disponibile prin POSDRU pentru proiecte de prevenire si combatere a violentei in familie si a traficului de persoane, a informat marti Ministerul Fondurilor Europene.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) supune consultarii publice documentele necesare lansarii apelului pentru noile proiecte in cadrul perioadei de programare 2007-2013.In cadrul cererii de propuneri de proiecte, grupul tinta eligibil cuprinde:
 • Victime ale traficului de persoane;
 • Alte grupuri vulnerabile, inclusiv victime ale violentei domestice;
 • Personalul autoritatilor publice locale si centrale, inclusiv conducerea acestora;
 • Experti din cadrul structurilor publice care au responsabilitati in prevenirea si combaterea violentei domestice si a traficului de persoane si/sau interactioneaza cu victime ale violentei domestice, respectiv ale traficului de persoane;
 • Voluntari implicati in activitati de sprijin destinate grupurilor vulnerabile.
"Dovada apartenentei la grupul tinta se va putea face inclusiv prin declaratia pe proprie raspundere a persoanei vizate", a precizat MFE.

Ministerul Fondurilor Europene asteapta propuneri si sugestii pe marginea documentului Ghidului Solicitantului Conditii Specifice - DMI 6.3. - "Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii" pana la data de 25 iulie 2014, ora 12.00, la urmatoarea adresa de e-mail: consultareGSCS@fonduri-ue.ro .


Citeste mai multe despre   [P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

1994 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  OARE (Miercuri, 23 iulie 2014, 11:19)

  mopsu [utilizator]

  cu banii acestei mari hotii nu s-ar fi putut face niste km de autostrazi?


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version