Fonduri europene pentru restaurare si conservare: au fost depuse 298 de proiecte, circa jumatate - respinse. Vezi ce contracte de finantare s-au semnat

de Catiusa Ivanov     HotNews.ro
Miercuri, 28 iunie 2017, 18:17 Economie | EuROfonduri

Biserica Evanghelica din Sibiu
Foto: Catiusa Ivanov
La primul apel de proiecte pe Programul Operational Regional 2014-2020 (POR), Axa prioritara 5 - Imbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, desfasurat anul trecut, au fost depuse 298 de proiecte, cu o valoare solicitata de circa 3,2 miliarde lei, potrivit unui raspuns trasmis de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene. Dintre acestea, pana pe 15 mai au fost respinse 139 de proiecte, cu o valoare solicitata de 1,57 miliarde lei. Restul sunt in evaluare, pana acum fiind semnate doar cateva contracte de finantare.

Ramane de vazut daca Ministerul va lansa si al doilea apel de finantare, in cazul in care raman bani.

"Proiectele depuse in cadrul Apelului de proiecte POR/2016/5/5.1/1 se afla in proces de evaluare, selectie si contractare. Au fost depuse 298 de proiecte, a caror valoare solicitata este de 3.241,04 mil lei. Dintre acestea, pana in acest moment, 139 proiecte au fost respinse in etapa de conformitate administrativa si eligibilitate, valoarea lor solicitata fiind de 1.575,87 mil.lei.

Avand in vedere ca celelalte proiecte, respectiv 159 (cu o valoare solicitata de 1.665,17 mil.lei) se afla in proces de evaluare, va comunicam ca sumele relevante aferente acestor proiecte vor fi stabilite in etapa de contractare", se arata in raspunsul trimis de MDRAPFE.

Citeste continuarea pe Justitiecurata.ro.[P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane competente si implicate, care aduc plus valoare in relatia cu clientii. Societe Generale European Business Services, centrul care ofera servicii profesionale cu valoare adaugata in domenii precum finante, achizitii, resurse umane, KYC (Know Your Customers) si servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajati in doar 6 ani de la infiintare.

884 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version