Lista cheltuielilor IMM care pot fi decontate prin fonduri structurale, publicata

de     HotNews.ro
Joi, 14 februarie 2008, 13:05 Economie | EuROfonduri

Ordinul ministrului economiei si finantelor referitor la cheltuielie IMM pentru proiecte de investitii si consultanta, care pot fi finantate prin fonduri structurale, a fost publicat pe pagina web a autoritatii de resort.

Lista cheltuielilor eligibile se refera la operatiunea 1.1.a „Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile” (Domeniul Major de Interventie1.1 – Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor) si 1.3.b „Sprijin pentru consultanta acordat IMM” (Domeniul Major de Interventie 1.3 – Dezvoltarea durabila a antreprenoriatului), din cadrul Axei Prioritare 1 „Un sistem de productie inovativ si ecoeficient” din cadrul Programului operational sectorial „Cresterea competitivitatii economice” (POS CCE) 2007-2013.

Documentul poate fi descarcat aici.
Material sustinut de Superbrands

Help Net, 19 ani de excelenta pe piata farma

Help Net Farma opereaza una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania si face parte alaturi de Green Net - importatorul si distribuitorul de suplimenti nutritivi si dezvoltatorul lantului exclusivist Beautik Haute Perfumerie, din grupul Farmexim, primul importator si distribuitor de produse farmaceutice din Romania.

365 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică