Lista cheltuielilor IMM care pot fi decontate prin fonduri structurale, publicata

de     HotNews.ro
Joi, 14 februarie 2008, 13:05 Economie | EuROfonduri

Ordinul ministrului economiei si finantelor referitor la cheltuielie IMM pentru proiecte de investitii si consultanta, care pot fi finantate prin fonduri structurale, a fost publicat pe pagina web a autoritatii de resort.

Lista cheltuielilor eligibile se refera la operatiunea 1.1.a „Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile” (Domeniul Major de Interventie1.1 – Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor) si 1.3.b „Sprijin pentru consultanta acordat IMM” (Domeniul Major de Interventie 1.3 – Dezvoltarea durabila a antreprenoriatului), din cadrul Axei Prioritare 1 „Un sistem de productie inovativ si ecoeficient” din cadrul Programului operational sectorial „Cresterea competitivitatii economice” (POS CCE) 2007-2013.

Documentul poate fi descarcat aici.
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

365 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version