Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Software performant si patru site-uri de nisa finantate de Uniunea Europeana

de HotNews.ro     HotNews.ro
Marţi, 16 martie 2010, 10:48 Economie | EuROfonduri

Comunicat de presa
Foto: HotNews.ro
SC HotNews.ro SRL anunta incheierea proiectului “Jurnalism inovator in regiunea de dezvoltare Bucuresti-Ilfov”, finantat prin REGIO – Programul Operational Regional, Domeniul Major de Interventie „Sprijinirea Dezvoltarii Micro-intreprinderilor”, in cadrul Axei prioritare „Sprijinirea Dezvoltarii Mediului de Afaceri Regional si Local”.

Investitiile realizate de HotNews.ro prin proiectul „Jurnalism inovator in regiunea de dezvoltare Bucuresti-Ilfov” au vizat achizitionarea si implementarea unei platforme electronice de editare multi-sites, cu interfata interactiva, precum si dezvoltarea pe aceasta platforma a patru site-uri de nisa pe domenii precum: autoritati publice locale (cu o componenta de fonduri UE), mediu, educatie universitara, educatie/comunicare antreprenoriala.

Platforma este utilizata la introducerea materialelor jurnalistice si la prelucrarea lor in timp real, la administrarea performanta a materialelor, pentru imbunatatirea serviciilor de interactiune cu utilizatorii si pentru gestionarea conturilor acestora. Platforma permite accesul unui numar mare de utilizatori la discutii interactive, in direct, precum si incarcarea unor documente de dimensiuni mari si in formate multimedia.

Interfata multimedia interactiva este complementara unui sistem multi-site, care permite nisarea continutului in functie de profilul utilizatorilor. Mai mult decat atat, platforma permite utilizatorului sa incarce spoturi video, audio sau text, iar aceste documente sa fie rapid preluate si prelucrate in serverul administrator, astfel incat continutul primit de la utilizatori sa fie usor de integrat, din punct de vedere tehnic, cu continutul produs de redactori.

„Nevoia dezvoltarii de continut pe platforme nisate a aparut frecvent in feed-back-ul de la cititorii HotNews.ro, prin specificul sau - un site orientat spre acoperirea actualitatii de ultima ora, cu un bazin larg de utilizatori. Odata cu implementarea noilor solutii IT, au fost lansate patru site-uri de nisa, care, pe langa continutul produs de redactie sau spatiul interactiv oferit utilizatorilor pentru a isi exprima opiniile, le ofera acestora si instrumente cu aspect utilitar (posibilitati de promovare a unor actitivati realizate de utilizatori, fie ca acestia sunt intreprinderi mici si mijlocii, studenti sau categorii de public interesate de un mediu mai curat)”, a declarat Andrei Woinaroski, CEO HotNews.ro S.R.L.

Proiectul s-a derulat in perioada martie 2009 – martie 2010. Valoarea totala a proiectului a fost de  978 mii lei, din care valoarea eligibila acordata de  Fondul European de Dezvoltare Regionala a fost de 575 mii lei, diferenta fiind acoperita din fondurile beneficiarului proiectului.

Informatii suplimentare despre proiect se pot afla de la Ioana Morovan, manager de proiect, e-mail: ioana.morovan[at]hotnews.ro, telefon: 0747.508.275


Citeste mai multe despre   [P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

4076 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri