Incepand de joi, 16 august 2012, subsidiara din Romania a Grupului Credit Agricole a primit certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului a noului nume: Credit Agricole Bank Romania S.A.. Momentul marcheaza finalizarea procesului de rebranding inceput in iunie 2012, cand a fost anuntat transferul de actiuni catre grupul francez. Banca Nationala a Romaniei a aprobat aceasta operatiune pe 26 iunie, iar adoptarea noului logo si schimbarea tuturor unitatilor teritoriale in Credit Agricole s-au finalizat pe 18 iulie. Astazi, banca isi schimba numele oficial in Credit Agricole Bank Romania S.A..

"Este un moment istoric pentru noi, spre care am tins si pentru care ne-am pregatit inca din 2009, prin investitii semnificative in tehnologie, procese si training pentru angajati, in ciuda crizei eco-nomice internationale. Suntem mandri ca lansam brandul Credit Agricole in Romania si odata cu acesta, standarde ridicate de calitate in satisfacerea nevoilor financiare ale clientilor nostri, securi-tatea investitiilor si a depozitelor", a declarat dl. Pierre Martin, CEO al Credit Agricole Bank Ro-mania.

Credit Agricole Group, lider de piata in Franta, este una dintre cele mai mari banci universale din Europa, cu 54 de milioane de clienti, 160.000 de angajati, 1,2 milioane de actionari si 6,5 milioane de actionari cooperatisti.