Bonurile de 6 lei de pe 7 februarie, castigatoare la Loteria Bonurilor Fiscale. Castigatorii vor imparti 1 milion de lei

de G.S.     HotNews.ro
Luni, 13 aprilie 2015, 11:57 Economie | Finanţe & Bănci


Bonuri fiscale
Foto: sxc.hu
Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni. Premiul de 1 mil. lei se va imparti la cei care au dus bonurile la fisc. 

De exemplu, daca la ANAF vor fi primite 100 de bonuri care indeplinesc toate conditiile necesare, fiecare castigator va primi 10.000 de lei.

La prima extragere organizata pentru loteria bonurilor fiscale de catre Ministerul Finantelor si ANAF la studioul TV al Loteriei Romane, in a doua zi de Paste, de la ora 11.30, transmisa televizat in direct, valoarea bonurilor fiscale castigatoare, de 6 lei, a fost stabilita printr-o extragere in trei etape: o bila pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile reprezentand valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.

Revendicarea premiilor se face, incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, pana la data de 13 mai a.c. inclusiv, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de a revendica premiul. Formularul cererii poate fi obtinut gratuit de la administratia fiscala la care se depune bonul fiscal sau descarcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritoriala a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala unde a fost depus originalul bonului fiscal castigator elibereaza o copie care poarta mentiunea "conform cu originalul".

Plata castigurilor se face de catre Ministerul Finantelor Publice, in termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, dupa verificarea autenticitatii si realitatii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de catre organele competente ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

48216 vizualizari

 • +16 (24 voturi)    
  Premiul " usturoi " ? (Luni, 13 aprilie 2015, 12:10)

  Plagarus [utilizator]

  Nebunie.....panaceu de la dr. Viorel ?
  • +14 (26 voturi)    
   pisponta (Luni, 13 aprilie 2015, 13:39)

   ion [anonim] i-a raspuns lui Plagarus

   un asemenea ,,doctor'' asta inventeaza, un joc tip FNI/CARITAS pentru FRAIERI/POMANAGII.
   • -10 (14 voturi)    
    doar nu pentru hoti ca tine (Luni, 13 aprilie 2015, 19:21)

    Seserman [utilizator] i-a raspuns lui ion

    doar nu pentru hoti ca tine care se plang ca dau bonuri de casa.
  • +3 (3 voturi)    
   cam atat (Marţi, 14 aprilie 2015, 9:04)

   UglyKidJoe [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

   am remarcat zilele trecute ca a trecut moda bonurilor emise, pe la comercianti...
 • +23 (35 voturi)    
  Loteria triseaza (Luni, 13 aprilie 2015, 12:49)

  microbistu' [utilizator]

  Daca pana azi ma amageam ca loteria romana este o firma de stat care 'joaca' cinstit', azi, cu ocazia acestei extrageri, am inteles ca tot ce se intampla la loterie este manipulat. Era in interesul anaf ca prima tragere din istorie a bonurilor fiscale sa fie un mare succes, adica sa castige sute de mii de romani, iar acest lucru se putea intampla doar cu un bon fiscal de valoare mica, pana in 10 lei.Iar loteria romana a 'infaptuit acest lucru. De ce sa se imbogateasca cineva in tara asta (fara sa fure), la loteria fiscala? Adica sa se fie extras numarul 831 sau 952 si sa castige o persoana un milion de lei, sau mai rau sa nu castige nimeni, si atunci sa arate lumea cu degetul spre ei. NU! Mai bine sa castige sute de mii de romani cate 5-10 lei! C'asa-i in romania!
  • -16 (32 voturi)    
   Serios?! (Luni, 13 aprilie 2015, 12:37)

   Mda [anonim] i-a raspuns lui microbistu'

   Iisuse Hristoase, sunteţi duşi cu pluta toţi. Indiferent ce număr ar fi fost te-ai fi plâns cumva. Dacă era un număr mare, probabil ai fi zis că s-a trişat astfel încât să câştige cine ştie ce om important, ales în prealabil. Probabil eşti un frustrat care nu a câştigat în viaţa lui nimic.

   Mai ieşiţi din casă şi nu vă mai bateţi joc de ţara noastră. Sunteţi atât de frustraţi şi daţi vina pe orice ţine de România. Să-ţi fie ruşine şi ţie, şi altora din regnul tău, protista.
   • +3 (3 voturi)    
    omul are dreptate - extragerea e prea perfecta (Marţi, 14 aprilie 2015, 16:19)

    jescu [utilizator] i-a raspuns lui Mda

    Ideal pentru stat ar fi fost sa iasa o suma mica ca sa motiveze pe toata lumea sa ceara bon fiscal de la chioscuri(unde sunt vanzari de sume mici si unde e evaziunea mai mare). Si tocmai ca asa a si iesit. Nu stiu care era probabilitatea ca sa iasa doua zeroruri unul dupa altul la extragere, adica sa fie extragerea ideala din punctul de vedere al statului. Din acest moment eu am un semn de intrebare legat de tot ce organizeaza Loteria Romana, adica 6 din 49, 5 din 40...etc. Probabil ca la extragerea urmatoare va iesi un numar mare, dar e suficient daca s-a manipulat prima extragere...ceea ce nu e chiar corect.
  • -16 (24 voturi)    
   lasa-ma (Luni, 13 aprilie 2015, 13:47)

   max [anonim] i-a raspuns lui microbistu'

   Bai necistigatorule,ai o logica speciala!Pastreaza bonul ala mare sa te minunezi cita putere de convingere ai!
  • -16 (26 voturi)    
   chiar asa (Luni, 13 aprilie 2015, 14:01)

   bambi [anonim] i-a raspuns lui microbistu'

   poate chiar asa a fost sa fie. oricum, dupa mintea ta, ponta e de vina, asa ca nu mai are rost sa-mi pierd timpul.
  • +6 (20 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Luni, 13 aprilie 2015, 14:02)

   [anonim] i-a raspuns lui microbistu'

  • -3 (23 voturi)    
   Mă , voi sunteti INCREDIBILI (Luni, 13 aprilie 2015, 14:10)

   CiprianNicolae2 [anonim] i-a raspuns lui microbistu'

   Daca s-a câstigat cu suma de 6 lei , că de ce -s a câstigat dom”le , sigur e vreo mânărie că altfel era imposibil să se extraga aceasta sumă ( ?????? ) , Daca s-ar fi câstigat cu o altă sumă mai mare ( 831 sau 952 ) sigur , un alt tâmpit s-ar fi găsit să spună că e mânărie si că , vezi Doamne ar fi câstigat doar unul singur ( n-am inteles totusi argumentul de ce cu 6 lei ar fi sute de mii de câstigători iar cu o altă sumă , mai mare , ar fi fost doar unul ) , care cu siguranta era unul de-al lor . Faceti un bine României si impuscati-vă , cu specimene ca voi tara asta nu va evolua NICIODATA .
  • +8 (26 voturi)    
   tu gandești pur românește (Luni, 13 aprilie 2015, 14:28)

   ClaudiuClaudiu [anonim] i-a raspuns lui microbistu'

   Tu ai măcar cea mai vagă idee de ce a început acest proiect? Tu crezi că scopul acestui proiect este să îmbogățească pe un individ?
   Hai să îți spun eu despre ce este vorba. În primul rand toate firmele ar trebui să elibereze bon fiscal fără a fii împinse de la spate deoarece prin eloberarea acelui bon fiscal niște bani ajung la stat, bani care mai departe AR TREBUI să ajunga printre altele in pensiile, alocațiile, șomaj si așa mai departe. Dacă nimeni nu plătește taxe de unde vrei să aibă statul bani?
   Proiectul cu loteria este un proiect care incearcă să stimuleze firmele să își plateasca dările, pe care oricum ar trebui sa le platească deci in concluzie e bine sa câștige cât mai multi oameni o sumă cat mai mică și in acest fel poate poate se va mișca ceva.
   Eu traiesc de ceva vreme intr-o țară in care lucrurile funcționeaza, lumea își plătește taxele, firmele la fel și din această cauză se poate trăi normal. Sistemul de aici țintește către mijloc mereu, încercând sa creeze o balanță intre bogați si săraci, iar această balanță este foarte bine echilibrată.
   Poporul lucrează impreuna pentru binele țării, este un popor conștient că impreuna se face treabă. Cei de sus nu sunt obsedați de dimensiunile propriilor lor conturi ci de starea țării lor.
   Românul este măreț, ii place să arate ce are, mândru si cel mai important este INDEPENDENT. Când vom fi uniți si vom trage in aceeași direcție va fi bine! Până atunci vom munci si vom ajuta la dwzvoltarea altor țări !
   • +3 (11 voturi)    
    Ma, (Luni, 13 aprilie 2015, 20:17)

    Jar [anonim] i-a raspuns lui ClaudiuClaudiu

    firmele astea care trebuie sa dea bon fiscal,dau taxe si impozite pentru pensii si salarii la bugetari,plus la Oltchim ,Rovinari etc.
    Ma,ciocoflendurilor,stiti voi,ma,ce inseamna un NIR,un raport de gestiune,un registru de casa,ma?
    Stiti,ma ,cat costa o casa de marcat,cat costa rolele de casa si cat costa un contabil autorizat,ma?
    Stiti,ma,ca buticarii astia pe care ii cotonigiti voi astia cu salarii grase,abia dau angajatilor lor salariu minim pe economie,salariu care ,,de altfel e facut juma' juma' cu statul,ma?
    Focul gheenei sa fie pe voi,astia care nu ati tremurat la gandul ca n-aveti bani de salarii pentru angajati!
    • -1 (3 voturi)    
     Apropo de asta cu focul... (Marţi, 14 aprilie 2015, 6:48)

     mcris [utilizator] i-a raspuns lui Jar

     ...sunt unii care ar putea zice la fel de cei care l-au rasturnat pe Ceausescu, practic doar el avea atunci grija salariilor romanilor.
   • +5 (5 voturi)    
    In tara in care traiesti tu... (Luni, 13 aprilie 2015, 21:49)

    IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui ClaudiuClaudiu

    ...ai auzit cumva ca cea mai mica spaga luata de vreun oficial sa fie 2 milioane euro?
   • +3 (9 voturi)    
    Aproape de acord (Luni, 13 aprilie 2015, 22:42)

    HP [utilizator] i-a raspuns lui ClaudiuClaudiu

    Sunt aproape de acord cu tine, cu exceptia ultimului paragraf.

    Personal mi se rupe daca Romania merge inainte, sau Singapore.

    Muncesc pentru mine, da, sunt independent si asa vreau sa raman.

    Imi platesc taxele si impozitele regulat, nu din placere, dar inteleg ca asa pot si altii mai amarati sa traiasca, si, poate, se va face vreun drum in plus de care ma voi putea folosi.

    Dar de aici pana la patriotism e cale lunga, o cale pe care nu am de gand sa calc.
   • +2 (2 voturi)    
    ehem (Marţi, 14 aprilie 2015, 12:19)

    Point [utilizator] i-a raspuns lui ClaudiuClaudiu

    foooarte frumos zis.chiar prea...zici ca esi din manuale.nu altceva.repet,si pt zelosul din tine:cand or sa recupereze,pana la banut,furaciunile alea de miliarde,cand marii evazionisti,gen lukoil samd,or sa plateasca datoriile la zi,atunci poti intra in pietarii cu urzici.
    daca cineva e bun la mate,poate nu sice si noua cat e tva-ul la 6 lei,cat castiga/pierde statul cu milionul oferit?
   • +3 (3 voturi)    
    si daca din banii care ii platim (Marţi, 14 aprilie 2015, 13:26)

    misa2002_2006 [utilizator] i-a raspuns lui ClaudiuClaudiu

    si daca din banii care ii platim, se dau premii de unde bani de alocatii, pensii si alte alea??? ce dracu, nu vedeti ca suntem furati din propria noastra contributie???
    ce nevoie era de premierea asta? cui ajuta??
    sa fim realisti!
    Ponta si ideile lui de impostor!!!!! dottore impostoree! pleaca dracu acasa si lasa unul capabil sa faca sa mearga treba in tara asta!!! du-te ..cu ..Dumnezeu!!!!!!!! mama voastra de mafioti .. si a alora care asteapta premii doar pt ca au cumparat ceva cu bon fiscal.. ce treaba au facut.. s-a terminat cu toata furaciunea in tara asta..
    sa se confiste toate averilie puscariasilor de lux... si sa vezi ce de bani avem la buget..
    nu tva-ul la un bon e important..
    alte lucruri sunt f. importante, dar nu se doreste reglarea lor.. ei-guvernantii nostri hoti cum mama naibii sa mai fure?sa-si taie singuri tata de supt?
  • -4 (4 voturi)    
   Nu cred . . . (Luni, 13 aprilie 2015, 18:16)

   Vali Cel Batran [utilizator] i-a raspuns lui microbistu'

   . . .ca ai dreptate cel putin in cazul de fata!
  • +11 (13 voturi)    
   Te-ai prins de treaba (Luni, 13 aprilie 2015, 19:57)

   Cristi [anonim] i-a raspuns lui microbistu'

   Orice suma iesea undeva peste 100 RON le strica in mod clar socotelile. Toata nebunia creata era inutila intrucat foarte putin aveau bonuri de astfel de valori si oricum la sume de de genul asta in general sa emit facturi.(produse cu garantie). Asa ca au facut o manareala ca sa aibe orice roman convingerea ca e important si bonul de la paine.
   Nimic rau in fond in asta , doar ca inca odata te poti convinge ca extragerile loto sunt aranjate. Dupa cum se vede s-au gasit multi pe aici sa te contrazica , dar e normal pt ca tocmai pe asta se bazeaza si existenta jocului de loto...sa existe suficienti creduli.
   • +3 (3 voturi)    
    Zău (Luni, 13 aprilie 2015, 20:43)

    war4peace [utilizator] i-a raspuns lui Cristi

    Facturile trebuie însoţite de bonuri fiscale, una nu o exclude pe cealaltă.
   • +4 (4 voturi)    
    instrumente de furat tot poporul (Luni, 13 aprilie 2015, 21:51)

    IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Cristi

    pentru bogati s-a inventat bursa iar pentru saracime este loto.
  • +2 (2 voturi)    
   Am vazut extragerea de la televizor (Marţi, 14 aprilie 2015, 6:45)

   mcris [utilizator] i-a raspuns lui microbistu'

   Una din tipele din "comisie" cu greu se putea abtine din ras. 006? Probabil ca 007 ar fi fost prea de tot.
 • +21 (21 voturi)    
  Re.: il omor (Luni, 13 aprilie 2015, 14:06)

  Harapul [utilizator]

  pe data de 7 feb eram in Sun Plaza si vroiam sa imi iau un Carlsberg de 500 ml. la 6 lei
  vine un amic la mine si zice sa ii iau si lui unul dar mai mic de 330 ml. (era cu masina), asta mai micu' fiind 5 lei
  uite asa am eu un bon de 11 lei din data de 7 feb.
  sunt curios sa vad cati castigatori vor fi pt a-l omora pe tipul respectiv ... sau nu ...
  ps.: culmea e ca berea aia de 5 lei a fost cinstea mea ! :)
 • -3 (7 voturi)    
  Loteria nu triseaza (Luni, 13 aprilie 2015, 14:42)

  anonim [anonim]

  Cum ar putea sa fie plagiat cand in mod sigur sunt foarte multi castigatori. De exemplu, pe bonvalid.ro sunt 12 persoane care au bonuri de 6 lei cu data emiterii 7 februarie 2015.
  • +6 (6 voturi)    
   plagiat? (Luni, 13 aprilie 2015, 17:10)

   sampras [anonim] i-a raspuns lui anonim

   in primul rand ca nu prea stii tu ce inseamna plagiat. n-are nici o legatura aici. apoi ca tocmai in faptul ca vor fi multi castigatori sta smecheria facuta. tocmai de-aia s-a masluit tragerea, sa apara multi castigatori sa multumeasca pe multi. poate ei au vrut sa arate ca uite, poti castiga si cu 7 lei, cere bonul la orice. ca asta e scopul campaniei. sa te faca sa ceri bonul. dar o eventuala aranjare a tragerii (fiecare crede ce vrea) nu poate fi scuzata pt nimic.
 • +6 (6 voturi)    
  bon (Luni, 13 aprilie 2015, 14:51)

  nimrod [utilizator]

  Bingo! O punga de malai! Keep in touch! :)))
 • +10 (12 voturi)    
  mesaj (Luni, 13 aprilie 2015, 14:51)

  maria [anonim]

  Da ,dragii mei unul din bonul castigator este la mine ,in 7 feb am cumparat 10 oua ,cv/bonului fiind de 6 ron
  • +7 (7 voturi)    
   Si eu am un bon fiscal..... (Luni, 13 aprilie 2015, 19:31)

   8736 [utilizator] i-a raspuns lui maria

   ......6 lei pentru o parcare in Brasov pe 07.02.
  • +8 (10 voturi)    
   Felicitari! (Luni, 13 aprilie 2015, 22:16)

   TheRealGicaContra [anonim] i-a raspuns lui maria

   Eu din 7 februarie am un bon de 884 ron de la micul dejun, unul de 998 ron de la masa de pranz, altul de 950 ron de la cina. Nu conteaza ca n-am castigat, vroiam doar sa ma laud! :)
 • +1 (7 voturi)    
  am un bon de 5,98 lei.... (Luni, 13 aprilie 2015, 14:58)

  lili [anonim]

  Emis in 7.02.2015, eu am luat 2 buc broccoli, la promotie, 2,99 bucata!!
  Dar NU este castigator, ghinion!
  Bonul l-am gasit ratacit in portofel, nici macar nu le-am pastrat, de acum le voi pastra!
  Cine stie cand vine norocul, e ca la LOTO, desi sotul meu zice ca mai aproape ca azi e greu sa nimeresti!!
  • +4 (4 voturi)    
   ghinion (Marţi, 14 aprilie 2015, 9:42)

   aladdin [utilizator] i-a raspuns lui lili

   Si sunt convins ca de platit, ai platit 6 lei, nu ai mai primit rest 2 bani.
   • +1 (1 vot)    
    cred ca asa a fost... (Marţi, 14 aprilie 2015, 11:19)

    lili [anonim] i-a raspuns lui aladdin

    De regula nu stam sa luam rest maruntis, nici 5 sau 10 bani, pana cauta caserita, te lasi balta..
    Dar am mai vazut pe net o stire de la Digi 24 TV cum cineva are un bon de 5,99, este fotografia pusa pe site-ul Digi 24, nici acolo nu cred ca a primit restul de 1 ban!!
    Ghinion!
 • +9 (11 voturi)    
  Mda (Luni, 13 aprilie 2015, 15:16)

  electron [anonim]

  Sunt curios cat de mare fas o sa fie treaba asta.
  Daca sunt sa zicem 100 de bonuri, un castigator ia 10000(zece mii lei), nu ii rau. Chiar si la 1000 de bonuri un castig de 1000 de lei pentru un efort minim e ok.
  Daca sunt mai multi deja incet incet devine tot mai aiurea, cum ar fi sa castigi 5 lei pentru ca mai sunt inca 200000 de castigatori, nu se merita nici deplasarea pana la anaf.
 • +10 (10 voturi)    
  Culmea, tot emitentul de bonuri castiga! (Luni, 13 aprilie 2015, 16:06)

  transalpinarum [utilizator]

  Sper ca cei care emit bonuri sunt suficient de inteligenti sa pastreze toate bonurile care nu le iau clientii. Astfel, la sfarsitul zilei poti sa ai o colectie foarte fain a de bonuri, de mai multe valori, in fiecare zi. Practic ai o solutie castigatoare in orice moment, fain!
  • 0 (2 voturi)    
   Oare? (Marţi, 14 aprilie 2015, 6:19)

   aladdin [utilizator] i-a raspuns lui transalpinarum

   Emitentul de bonuri stie cam ce risca daca vine ANAF-ul in control si-l prinde cumva cu bonuri. Nu stiu cati mai au curajul sa se riste. In plus, lumea a cam inceput sa astepte bonul.
 • +10 (10 voturi)    
  loterie (Luni, 13 aprilie 2015, 16:50)

  sampras [anonim]

  citesc si ma minunez. e incredibil ca unii chiar cred ca a fost pe bune extragerea si a iesit 0 de doua ori la rand fix in primele doua extrageri pt suma intamplator. mi se pare evident ca a fost aranjata sa castige toate babele care pastreaza bonuri. si ce e cel mai grav e ca daca a fost fraudata a fost la cererea statului roman. deci daca a fost frauda, statul a cerut o frauda ca sa dea bine la public. erau sanse 1% sa fie castigator un bon de sub 10 lei. ei bine este. pt ca cei mai multi au bonuri de sub 10 lei. voi continuati sa fiti creduli si sa credeti ca e o intamplare.
 • +12 (12 voturi)    
  bonuri (Luni, 13 aprilie 2015, 17:13)

  sampras [anonim]

  sa vedeti acum cum isi impart babele cumparaturile ca au vazut ca pot castiga si cu 6 lei. painea pe un bon. uleiul pe altul. otetul pe altul. :)))
 • -1 (5 voturi)    
  suma bon fiscal (Luni, 13 aprilie 2015, 17:28)

  xpk [anonim]

  DIn punct de vedere tehnic, tragerea sumei castigatoare a avut o chestie pe care nu am inteles-o... In fiecare urma erau numere de la 0 la 9 (fireste); daca intamplarea a facut ca cifra sutelor si a zecilor a iesit 0, ce se intampla daca iesea si cifra unitatilor tot 0? E evident ca nimeni nu a explicat aceasta posibilitate, dar e clar ca acest lucru a influentat ultima cifra extrasa...
  • +1 (1 vot)    
   Era bun (Marţi, 14 aprilie 2015, 1:57)

   jas [utilizator] i-a raspuns lui xpk

   orice bon intre 0,01-0,99 lei.
  • -1 (3 voturi)    
   Daca te uitai la tragere... (Marţi, 14 aprilie 2015, 6:54)

   mcris [utilizator] i-a raspuns lui xpk

   ...vedeai ca bilele erau puse in recipiente diferite. In ultimul nici nu exista bila zero. Sau aplicai ceva numit ratiune. Sper ca pana la ora asta te-ai trezit din betie.
   • +2 (2 voturi)    
    stai un pic (Marţi, 14 aprilie 2015, 9:48)

    aladdin [utilizator] i-a raspuns lui mcris

    Eu nu am vazut extragerea, dar vreau sa inteleg ceva. Din ultima urna s-a scos bila 0 DUPA ce s-au extras primele doua cifre? Ratiunea imi spune ca asa ar fi trebuit sa se intample dar repet, nu am vazut extragerea.
 • +5 (7 voturi)    
  ... (Luni, 13 aprilie 2015, 17:38)

  Sarmis [utilizator]

  O tara de pomanagii care viseaza sa stea acasa si sa castige la Bingo, loto, bonuri fiscale, ajutoare sociale, la orice doar sa nu se chinuie prea mult.

  Stiti cine a organizat loteria asta? Primii evazionisti ai tarii, MF si cu Loteria Nationala:

  http://www.ziare.com/stiri/loto/toti-sefii-din-ultimii-10-ani-ai-loteriei-romane-audiati-la-parchet-surse-1357684,
  • +2 (2 voturi)    
   Corect (Marţi, 14 aprilie 2015, 7:35)

   HP [utilizator] i-a raspuns lui Sarmis

   Nicaieri in lume nu am mai vazut atatea pariuri sportive si cazinouri ca la noi.
 • +3 (3 voturi)    
  Am un bon . . . (Luni, 13 aprilie 2015, 18:15)

  Vali Cel Batran [utilizator]

  . . . emis pe 07-02-2015 dar care ghinion are valoarea de . . . 5.73 lei. Uite ca m-a ajuns si pe mine ghinionul prezidential!
 • +2 (2 voturi)    
  bonul (Luni, 13 aprilie 2015, 21:49)

  Bogdan [anonim]

  eu am un bon emis pe 09.02.2015 in valoare de 6.56..
 • +4 (4 voturi)    
  Castigator (Luni, 13 aprilie 2015, 22:05)

  F. Roland [anonim]

  Si eu am un bon castigator,Sincer dimineata cand am vazut extragerea si am gasit bonul castigator in mormanul de bonuri pe care le-am strans ma gandeam ca sunt foarte norocos,nu ma gandeam ca vor fi atat de multi castigaori.Deja pe internet am gasit cel putin 20 de castigatori si trebuie sa ii luam in calcul si pe cei care nu vor sa spuna ca au castigat.Ma gandesc ca cell putin 100 de castigatori vor fi.Dar oricum si 100 de roni primiti sunt ceva decat nimic.Acum ramane sa vedem cat vom primii.
  • +2 (2 voturi)    
   100? Ai vrea tu (Marţi, 14 aprilie 2015, 0:47)

   Sakura [utilizator] i-a raspuns lui F. Roland

   92 de câştigători am numărat numai aici:
   http://loteriabonurilor.avocatnet.ro/

   Şi câte siteuri din astea mai sunt... şi câţi care nici nu ştiu cei aia un site. Sau alţii ca mine, care ne-am ţinut evidenţa pe comp, pe Google Drive etc.

   Ai fi norocos să fie numai 1000 de câştigători. Eu zic să te abţii, nu sărbători de acum pentru că la final poţi să constaţi că banii câştigaţi nu-ţi ajung nici de o bere.
 • +2 (4 voturi)    
  mda (Luni, 13 aprilie 2015, 22:06)

  MIA [anonim]

  metode de inapoiati pentru oameni saraci si inapoiati unde castigul nemuncit e intotdeuna atractiv ca un foc de artificii si un bax de bere gratis...mi-e sila, frica si mila
 • +2 (2 voturi)    
  Ha, ha! (Luni, 13 aprilie 2015, 22:17)

  Sthelian [utilizator]

  Acum e tragerea!
  Dar plata nitel mai incolo, adica prin iulie-august!
  Si o sa mai se plateasca si impozit!
  Si nu e asa simplu. ci daca ai bonul, mai trebuie sa faci cerere, deci drumuri, cozi...
  Sa vezi cum incepe spaga la ANAf. Ca sa-l valideze 20%.
  Sau apar samsarii de bonuri ca la terenuri!!!!!
 • +5 (7 voturi)    
  E bine cu 6 lei (Luni, 13 aprilie 2015, 22:46)

  HP [utilizator]

  Eu cred ca e bine ca a iesit o valoare mai mica, chiar si de ar fi fost masluita.

  De ce ? pentru ca vor fi mai multi castigatori din randul celor cu venituri reduse, dar multi.

  Acestia vazand ca se castiga pe bune, vor pune presiune pe comercianti, vor cere bonurile mai abitir ca pana acum.

  Deci e spre bine.
  • +2 (2 voturi)    
   Totusi (Marţi, 14 aprilie 2015, 2:04)

   jas [utilizator] i-a raspuns lui HP

   pacat de Remus Cernea, care si-a tras un bon fiscal de 50 de RON la epilat, fix pe sapte a doua. Asa se duc valorile natiunii. Pe nedrept!
 • +1 (3 voturi)    
  mult fum si smog (Marţi, 14 aprilie 2015, 0:43)

  rde [anonim]

  Mda ,au apelat la aceeasi masa de manevra usor de manipulat si mintit...au reusit ,acum nu vor fi furiosi pe ineficienta ,furtul si ingradirea libertatilor organizate de stat ci pe ...buticari,care fura 50% din pib-ul romaniei...se pricep..tot inainte vrednici pioneri(era un cintec de propaganda de pe vremea lu ceausu,care-mi fluiera acum in cap)...ce mai conteaza ca asazisul stat a dat toate resursele pe nimic si noi amdevenit sclavi peste tot prin europa...sa plateasca altii,de exemplu ,buticarii si alti fraieri
 • +3 (5 voturi)    
  Smecherie si sfidare! (Marţi, 14 aprilie 2015, 5:36)

  hotnewsfil [utilizator]

  Aceasta (loteria bonurilor fiscale) este o alta smecherie prin care se incerca abaterea atentiei milioanelor de romani aflati la limita subzistentei - cei care nu au ce pune pe masa copiiilor -, de la hotiile imense, de la coruptia care sufoca tara.
  Politicienii, solidari intre ei, sunt preocupati numai de propria inavutire rapida, prin politica.
  Hotia si coruptia sunt atat de patrunse in societatea romaneasca de azi incat cele vreo doua ciosvarte de hoti, de corupti de mare calibru, scoase la vedere de catre DNA, lalaite ani intregi prin intortochiatele coridoare ale justitiei, au numai rolul de a mai astupa vremelnic gura flamanda de dreptate si de razbunare a populatiei sarace, dezgustate de stagnarea in mizeria morala in care politicienii au adus-o.
  De parca nu ar avea habar in ce mizerie, inapoiere, traieste cea mai mare parte a populatiei, cei ce conduc la varf tara, alesi de prostimea behaitoare, sau numiti intre ei in aceste posturi, isi fac concediile departe de tara, in locuri extrem de scumpe.
  Este aceasta o sfidare total indiferenta a romanilor, sfidare ce face parte din conceptul general : 'sa profit cat sunt la putere', sau este o prostie fara margini a celor care ne conduc.
  Macar 'de ochii lumii' trebia ca aceste personaje care ne conduc (inclusiv mahnificul consilier ce ia decizii de mari proportii - Mihalache -, sa isi petreaca sarbatorile de Paste printre romani.
  Nu le mai ajung frumusetile tarii noastre, saracia romanilor le miroase urat. Ei iau periodic, cate o gura de sanatate in 'lumea buna', bogata, civilizata (cea in care domina cultura civica).
  Asa cum romanii care si-au petrecut concediul la munte sau prin locurile natale se gandesc ingroziti la drumul de intoarcere acasa, intr-o aglomeratie si asteptare care le toaca nervii, le consuma placerea concediului, tot asa conducatorii nostri sunt ingroziti la gandul ca trebue sa se intoarca printre romanii care i-au adus la putere.
 • 0 (2 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 14 aprilie 2015, 10:40)

  [anonim]

  • +5 (5 voturi)    
   E clar ca a fost masluire (Marţi, 14 aprilie 2015, 11:48)

   ipsilon [utilizator] i-a raspuns lui

   judecand dupa suma, data - era sambata, ce face romanu' sambata? merge la supermarket si cumpara cu cosul, cei care au ceva banuti. Deci raman cei saraci care cumpara de prin jurul blocului, plus cativa "norocosi" care intamplator au primit un bon pe o cafea in benzinarie sau mai stiu eu ce.
   Ce e mai grav mi se pare faptul ca STATUL nostru FURA si MASLUIESTE cu buna stiinta si incurajeaza/tolereaza aceasta minciuna numita Loteria Nationala!
 • +3 (3 voturi)    
  Concursul s-a incheiat! (Marţi, 14 aprilie 2015, 10:53)

  Gugal [anonim]

  Viorel Ponta e singurul castigator cu bonul fiscal din Dubai.
 • +1 (1 vot)    
  bon (Marţi, 14 aprilie 2015, 10:56)

  sebas90 [utilizator]

  Am 2 bonuri castigatoare
 • +2 (2 voturi)    
  bonul (Marţi, 14 aprilie 2015, 11:02)

  gigi1 [utilizator]

  De cand a inceput cruciada anaf magazinele de unde cumpar au inceput sa dea bonuri in timp ce au marit preturile, acum trebuie sa scot mai mult din buzunar ca sa am ce pune pe masa si in schimb am posibilitatea sa particip la un joc de noroc.

  Taxele au tot crescut in ultimii ani sub guvernarea ponta, acum a crescut si colectarea dar nu am vazut nici o imbunatatatire la servicile oferite de stat, am vazut doar achizitii de tablouri, aniversari pe stadioane, autostrazi la preturi de 10x mai mari etc, pentru asta si jocuri de noroc trebuie sa facem sacrificii din ce in ce mai mari ca sa supravietum guvern ponta?
 • +3 (3 voturi)    
  opriti mascarada asta! (Marţi, 14 aprilie 2015, 13:16)

  misa2002_2006 [utilizator]

  opriti mascarada asta! aceste premieri sunt ilegale! atata vreme cat ANAF-ul este pe pierdere, de unde sunt luate fondurile astea de premiere?
  DIN BANII PLATITI DE TOTI CONTRIBUABILII!
  si atunci de ce sa aiba drept la premiu numai cativa? ar trebui sa fim premiati toti contribuabilii!
  poate unii dintre cei ce castiga aceste premii, chiar nu si-au platit darile la stat la zi! nu este normal ce se intampla!
  PONTA esti un impostor! Tu si toata clica ta de nemernici finantisti! ANAF-ul nu are rol de loterie!
  Rog pe cei ce au "castigat" sa nu mearga sa ridice premiul!
  e un inceput prin care noi romanii putem protesta proasta gestionare a banilor luati cu japca de la contribuabili!!!!
  nu mai puneti botul la toate marsaviile nemernicului asta, care isi bate joc de tara asta si de poporul ei, pe toate caile si cum poate mai bine!!!
  JOS PONTA, JOS GUVERNUL si PARLAMENTUL MAFIOT!!!
 • -1 (1 vot)    
  frauda (Marţi, 14 aprilie 2015, 17:34)

  monoky [anonim]

  Domnu care o castigat cu 23 de bonuri ai o frauda. Aztazi am intrat antrun magazin sami iau ceva mam uitat pe raftur sami iau ceva o intrat o doamna.Si o antrebato pe caserita daca io tinut bonuri mam uitat sustace iam vazut ca io dat o gramada de bonuri dec asta anseamna frauda.Trebe rezolvata problema aceasta.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by