Utilizatorii petrec tot mai mult timp pe dispozitivele lor mobile, durata de viață a bateriei devenind astfel o prioritate. HONOR a înțeles importanța autonomiei mai mari și a depășit limitele existente în ceea ce privește bateriile. A devenit primul brand care a adus în lumea smartphone-urilor inovații din alte domenii, inspirându-se din tehnologia bateriilor folosite în vehiculele electrice.

Honor Magic 6 Pro Foto: HONOR

Astfel, HONOR redefinește industria smartphone-urilor cu HONOR Magic6 Pro, primul smartphone echipat cu o baterie Second-generation Silicon-carbon HONOR, inovație care stabilește noi standarde în ceea ce privește performanța și autonomia dispozitivelor mobile.

Folosite anterior în vehiculele electrice Tesla, materialele silicon-carbon pentru baterii sunt recunoscute pentru durata lor de viață excepțională și performanțele fiabile în orice condiții. În plus, HONOR face un pas înainte prin integrarea cipului Power Enhanced HONOR E1, asigurând o durată de viaţă îmbunătăţită a bateriei şi o gestionare eficientă a energiei chiar şi în condiţii meteorologice extreme. Prin capitalizarea asupra acestor progrese, HONOR nu doar își propune să redefinească așteptările utilizatorilor și să ofere o productivitate și confort sporite, ci și să deschidă noi perspective în diverse industrii, stimulând progrese și colaborări fără precedent.

Mai mult, HONOR Magic6 Pro este dotat cu o baterie puternică de 5,600mAh, care oferă o performanță excepțională la temperaturi scăzute și asigură o autonomie extinsă în condiții meteorologice extreme.

Pentru a sublinia capacitățile sale, utilizatorii pot reda un videoclip YouTube timp de 81 de minute la -20 °C, cu doar 10% din nivelul bateriei rămas. Această performanță remarcabilă nu numai că aduce beneficii smartphone-urilor, ci are și o importanță semnificativă în transformarea a ceea ce poate realiza tehnologia bateriilor de siliciu-carbon.

Mai mult, cu ajutorul funcției de încărcare rapidă HONOR Wired SuperCharge de 80W și a HONOR Wireless SuperCharge de 66W, utilizatorii pot încărca dispozitivul până la 100% în doar 39 de minute.

Excelența de neegalat a ecranului este fundamentată pe tehnologiile centrate pe nevoile utilizatorului: HONOR NanoCrystal Shield îmbunătățește durabilitatea

Datorită tehnologiei HONOR NanoCrystal Shield, HONOR Magic6 Pro se mândrește cu o durabilitate și stabilitate excepționale. Certificat de SGS cu Five Star Overall Glass Drop Resistance în scenarii multiple, ecranul folosește materiale de ultimă generație, cu o creștere de 50% a densității cristalului. Această îmbunătățire semnificativă a capacității de absorbție a șocurilor, de până la 10 ori, asigură cea mai mare durabilitate pentru a rezista la căderi accidentale. În ceea ce privește rezistența la căderi, HONOR NanoCrystal Shield este de zece ori mai puternic decât sticla obișnuită, ridicând durabilitatea ecranului la un nivel superior.

Tehnologia HONOR NanoCrystal Shield oferă o protecție excepțională împotriva zgârieturilor, loviturilor sau căderilor accidentale. Indiferent dacă este vorba despre o scăpare din mână sau o lovitură, ecranul este protejat cu eficiență.

Pe lângă acestea, HONOR Magic6 Pro se mândrește cu o performanță remarcabilă în condiții dificile, confirmată de certificarea IP68 pentru rezistența la apă și praf. Acest lucru îl transformă într-un partener de încredere pentru aventuri în natură, oferind protecție împotriva stropilor accidentali și a expunerii la particule de praf. Datorită durabilității sale excepționale, HONOR Magic6 Pro vă asigură că ecranul va rezista uzurii zilnice, contribuind la o durată de viață generală îndelungată și la o experiență de utilizare a dispozitivului îmbunătățită.

Inovații tehnologice pentru confortul vizual al utilizatorului

Pentru a continua tradiția de a se concentra pe nevoile utilizatorilor, HONOR se distinge din nou în industrie prin furnizarea de soluții inovatoare. În conformitate cu acest angajament, HONOR a introdus tehnologii precum Dynamic Dimming, Customizable Circadian Night Display, Nature Tone Display și Pulse Width Modulation (PWM) pe HONOR Magic6 Pro, îmbunătățind astfel confortul vizual al utilizatorilor.

Cu tehnologia PWM dimming de 4320Hz și certificarea TÜV Rheinland Flicker Free, HONOR Magic6 Pro depășește performanța modelului anterior, HONOR 90, care dispunea de tehnologia PWM dimming de 3840Hz. Ecranul are o frecvență specială care protejează ochii, chiar și la luminozitate scăzută. Frecvența este atât de mare încât ochii tăi nici nu o pot simți, astfel încât te poți bucura de telefon fără griji. Cu certificările TÜV Rheinland Circadian Friendly și TÜV Rheinland Full Care Display, HONOR Magic6 Pro este alegerea ideală pentru generația digitală de astăzi, care petrece ore îndelungate în fața ecranelor.

În plus, HONOR Magic6 Pro este echipat cu Customizable Circadian Night Display, îmbunătățit cu ajutorul inteligenței artificiale pentru o eficacitate sporită. Ecranul dispozitivului se adaptează automat la obiceiurile tale de somn pentru o experiență mai relaxantă. Cu ajutorul inteligenței artificiale, smartphone-ul învață tiparele tale de somn și ajustează treptat lumina ecranului către o nuanță calmă de galben, facilitând adormirea.

Mai mult, HONOR Magic6 Pro este dotat cu funcția Nature Tone și se adaptează automat la lumina din jur. Spre deosebire de reglajul obișnuit al luminozității, această funcție ține cont atât de lumina ambientală, cât și de culorile acesteia. Astfel, smartphone-ul ajustează inteligent ecranul pentru o experiență vizuală optimă, reducând oboseala ochilor și îmbunătățind vizionarea, indiferent dacă este zi sau noapte.

Ecranul de 6.8 inch al HONOR Magic6 Pro este echipat cu tehnologia de consum redus All-range Low Power LTPO Display, oferind o experiență vizuală superioară utilizatorilor. Cu o rezoluție de 2800x1280 și o gamă de culori DCI-P3 de 100%, acesta produce imagini clare cu detalii impresionante. Luminozitatea HDR de 5000 de nits redă culori vibrante, asigurând o vizibilitate excelentă chiar și în condiții de luminozitate extrem de puternică.

Cu tehnologia de afișare 8T LTPO, HONOR Magic6 Pro optimizează și mai mult consumul de energie atunci când ecranul este în modul AOD (Always-on Display), permițând afișarea AOD pe întregul ecran la orice oră cu 30% mai puțină energie consumată în comparație cu generația anterioară. Datorită inovației în afișare 8T LTPO, HONOR Magic 6 Pro atinge o remarcabilă rată de reîmprospătare de 1Hz chiar și la o luminozitate redusă de 2 nit, aducând primul mod Android AOD cu afișaj complet.

Efecte vizuale uimitoare și rată dinamică de reîmprospătare

HONOR Magic6 Pro oferă efecte vizuale uimitoare datorită tehnologiei Dolby Vision, garantând o experiență de vizualizare impresionantă în culori vibrante, contrast îmbunătățit și detalii mai bogate. Cu ajutorul Dolby Vision, ecranul HONOR Magic6 Pro redă culorile și texturile vii cu precizie, oferind o experiență captivantă care încântă simțurile utilizatorilor. În plus, HONOR Magic6 Pro suportă o rată maximă de reîmprospătare de 120Hz pentru a asigura o mișcare fluentă a imaginilor și o reacție rapidă la comenzi. Aceasta garantează o experiență de utilizare excelentă, indiferent dacă utilizatorul se află în mijlocul unui joc sau desfășoară alte activități.

Ecran Always On Display cu funcția All-new Standby

HONOR Magic6 Pro oferă funcția All-new Standby care permite utilizatorilor să-și personalizeze dispozitivul în funcție de preferințele lor atunci când își așază smartphone-ul în mod orizontal pe un suport. Noile designuri includ modul ceas și modul calendar, oferind utilizatorilor posibilitatea de a interacționa cu smartphone-ul lor din diferite perspective. Astfel, ecranul Always On Display devine mai util și mai personalizabil, îmbunătățind experiența generală a utilizatorului.

Articol susținut de HONOR