Volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 9,9% dupa primele noua luni din 2009

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Vineri, 6 noiembrie 2009, 11:08 Economie | Imobiliar

Volumul lucrarilor de constructii, ajustat in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 9,9% in primele noua luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut, scaderi inregistrandu-se la toate tipurile de constructii, a anuntat vineri Institutul National de Statistica (INS). In luna septembrie din acest an, volumul lucrarilor de constructii, ajustat in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut cu 2% fata de luna anterioara, dar a scazut cu 20,7% fata de aceeasi luna a anului trecut.

In luna septembrie din acest an, volumul lucrarilor de constructii, ajustat in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, crescut cu 2% fata de luna anterioara din acest an, pe fondul cresterii lucrarilor pe segmentul constructiilor ingineresti (+ 6,7%).

Fata de luna similara a lui 2008, volumul lucrarilor de constructii, ajustat in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a scazut cu 20,7% in luna septembrie din acest an. Pe tipuri de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la toate componentele astfel: cladirile rezidentiale (-42,6%), cladirile nerezidentiale (-25,4%) si constructiile ingineresti (-7,9%).


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

196 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version