Compania brasoveana Visual Fan cunoscuta pentru brandul Allview va lansa in saptamanile urmatoare trei noi tablete cu procesor dual-core si ecran de 7, 8, respectiv 9,7 inch. Pentru moment este disponibila tableta cu cel mai mare ecran, pretul ei fiind de aproape 1.150 lei. dar pana la final de septembrie vor fi lansate si celelalte doua modele.

Tableta AllDro 3 Speed DUOFoto: Hotnews

Tableta AllDro 3 Speed DUO cantareste 600 g, are procesor Cortex A9 - 1,5 GHz Dual Core, memorie RAM de 1 GB, stocare de 16 GB si rezolutie de 1024X768 px. Display-ul este 9,7 inch, greutatea este 608 g, autonomia promisa este de cinci - sase ore dupa incarcare, iar ca si conectivitate vorbim de WiFi si 3G prin modem.

Tableta nu dispune de GPS si Bluetooth, insa are pe fata si pe spate camera de 2 MP, iar dimensiunile terminalului sunt 190X242X10 mm. Varianta de 8 inch va fi lansata in maxim doua saptamani si va costa 899 lei, in timp ce versiunea de 7 inch va fi lansata pana la final de septembrie, pretul nefiind comunicat inca.

Tableta ruleaza Android 4.0 si dispune de porturi miniUSB, MicroSD, MiniHDMI si iesire audio Jack 3.5 mm. Varianta de 9,7 inch costa 1.149 lei. Specificatiile tabletelor mai mici vor fi in mare similare cu cele de la tableta cu ecran de 9,7 inch, iar toate modelele sunt construite pe acelasi tip de carcasa cu capac de aluminiu.

Allview concureaza pe segmentul tabletelor cu alti jucatori locali care aduc in tara terminale fabricate in China, cele mai cunoscute companii fiind Evolio si E-Boda.