​Site-ul de upload video Trilulilu va avea in cateva luni o noua versiune, schimbata ca design, accentul urmand sa se puna pe retelele sociale, toate postarile puse de prieteni pe aceste retele urmand sa fie agregate intr-un singur flux. Acum s-a lansat o versiune "private beta" care poate fi accesata doar pe PC si pe baza de invitatie. In octombrie este programata lansarea versiunii "public beta", cateva luni se va putea opta intre noua versiune si cea veche, iar la inceput de 2014 noul Trilulilu il va inlocui complet pe cel vechi.

Noul TriluliluFoto: Trilulilu

Sergiu Biris, fondator al Trilulilu, spune ca, in noua versiune, va fi adus la un loc continutul postat de useri pe Trilulilu dar si pe retele sociale, astfel incat informatia sa poata fi accesata mai usor. Practic, va exista un "feed" unic de postari din toate retelele sociale, flux ce poate sa fie filtrat in functie de preferinte.

Trilulilu s-a infiintat in 2007 si a tot crescut, acum are cam 2,2 milioane de "unici" pe luna, din care circa 1,3 milioane inscrisi. Biris nu a dorit sa dea date despre veniturile obtinute din publictate de site-ul supranumit "YouTube-ul romanesc".

Noul Trilulilu este acum in versiune "private beta" si poate fi accesat de aici, doar pe baza de invitatie, fiind nevoie de inscriere pe o lista. Versiunea de acum e vizibila doar de pe PC si cu functionalitati limitate, insa in octombrie este programata lansarea versiunii public beta, iar la inceput de 2014 se preconizeaza ca se va fi trecut cu totul la noul Trilulilu.

Se doreste crearea unei versiuni in engleza si a unei aplicatii dedicate de mobil.