Tasta F5 de refresh va avea multe de indurat pe absolut toate calculatoarele fiindca milioane de romani acceseaza magazinele online pentru a vedea ce au pregatit de aceasta Vinere Neagra devansata. Ei bine, la ora 12 noaptea maarea majoritate a site-urilor nu au afisat reducerile, anticipand ca nu vor rezista numarului mare de useri care au intrat pe ele. Cateva site-uri nu au functionat, altele au afisat mesaje simpatice si ideea generala este ca oamenii sunt invitati sa revina mai spre dimineata.

Mesaj amuzant pe F64Foto: -

Invitatia Altex

Invitatia Altex

Foto: -

Pe eMAG la ora 0 se putea vedea un video cu depozitul si cu volumul mare de marfa aflat acolo. Oamenii erau invitati sa revina mai spre dimineata. Si pe Flanco, Altex si Evomag clientii erau invitati sa revina mai tarziu, in timp de koyos.ro promitea sa inceapa la 23.59, insa site-ul a avut mici probleme doua - trei minute pentru ca promotiile sa fie apoi afisate.

PC Garage a afisat ofertele, elefant.ro invita userii sa revina mai tarziu, in timp ce domo a facut acelasi lucru, insa printr-un mesaj amuzant stil dialog "cu bule" intre mascote. F64 a afisat si el un mesaj amuzant in care adminii sunt pedepsiti ca nu au avut grija sa merga site-ul.

Intra pe HotNews.ro pe parcursul zilei de vineri pentru a vedea ce se intampla pas cu pas de, ce site-uri fac fata, care sunt cele doborate, cat au vandut companiile si ce se intampla in magazinele fizice.