​Cautarea in interiorul Facebook nu permitea pana acum un an foarte multe optiuni, insa reteaua sociala schimba lucrurile, iar acum a anuntat cea mai mare extindere a motorului intern de cautare. Utilizatorii vor putea cauta in 2.000 de miliarde de postari si vor putea vedea in timp ce real ce subiecte sunt la moda.

HotNews.roFoto: Hotnews

De acum, dupa o cautare vor putea fi afisate rezultate din profilurile tuturor celor care sunt pe Facebook, nu doar din randul prietenilor din retea. Zilnic se fac 1,5 miliarde de cautari pe Facebook, insa la acest capitol reteaua suferea.

Cu noua versiune a motorului de cautare vor fi afisate rezultate din toate profilurile, cu conditia ca postarile sa fi fost publice. Rezultatele vor fi ierarhizate si pe primele locuri vor figura site-urile celebre de stiri.

Facebook spune ca sugestiile de cautare vor fi mai utile si sunt mult mai usor de gasit conversatiile despre cele mai noi subiecte

Facebook se apropie de motorul total de cautare, sefii retelei fiind constienti ca astfel va creste popularitatea site-ului vizitat de un miliard de useri pe zi.