​MyKronoz, o companie elvetiana care vinde de cativa ani smartwatch-uri si pe piata romaneasca, va prezenta la targul MWC Barcelona un smartwatch hibrid care dispune de un ecran tactil color, dar si de indicatoarele de ora si minute prezente pe ceasurile de mana obisnuite. Modelul se va lansa in septembrie, la pretul de 200 dolari.

MyKronoz ZeTimeFoto: MyKronoz

Modelul ZeTime combina functiile unui smartwatch - ecran color tactil, numararea pasilor, pulsul - cu existenta unor limbi care indica ora si minutele, precum la ceasurile cu quartz.

Indicatoarele sunt montate peste touch-screen-ul de 1,22 inci in care a fost facuta o gaura foarte mica. Si cand ecranul este inchis ele arata ora si compania promite o autonomie de 30 de zile pentru aceste indicatoare.

Display-ul TFT este rotund si are rezolutia de 240X240 pixeli. Carcasa este din otel, fiind disponibile trei culori, iar bratarile sunt disponibile in mai multe tipuri de materiale: silicon, piele, fibra de carbon.

Ceasul se conecteaza prin Bluetooth cu telefonul (Androis, iOS) si dispune de senzori precum accelerometrul in trei axe, senzor optic si de masurare a pulsului.

Modelele vandute in prezent de MyKronoz in Romania au preturi cuprinse intre 150 si 900 lei.