Update: A fost lansata versiunea 2.1 a aplicatiei Hotnews.ro Noua aplicatie are un design nou gandit sa optimizeze accesul rapid la informatiile de pe site. Totodata, noua versiune a aplicatiei este optimizata pentru iPhone 4 si 5 fiind compatibila cu iOS 7.

iOS app screenshotFoto: Hotnews

Update: Este disponibila versiunea 1.2 a aplicatiei HotNews.ro, versiune compatibila cu noul sistem de operare Apple iOS 4.0. Noua versiune a aplicatiei HotNews.ro are in plus o facilitate care a fost ceruta de multi dintre utilizatori, facilitate ce permite citirea stirilor in regim offline. Aplicatia poate fi setata se sa sincronizeze cu datele de pe siteul hotnews.ro prin retea wireless sau GSM, utilizatorul putand citi informatiile de pe site mai tarziu in mod offline, fara acces la internet.

Aplicatia HotNews.ro pentru iPhone permite accesarea informatiilor de pe site-ul hotnews.ro de pe terminalele Apple (iPhone si iPod touch). Ca o noutate, prin intermediul aplicatiei, cititorii Hotnews pot accesa nu doar articolele publicate pe site, ci pot citi si vota comentariile altor utilizatori. In premiera pentru o aplicatie "mobile" cititorii pot accesa si materialele video de pe site. Cititorii pot naviga cu mare usurinta prin sectiunea HotReporter, pot vedea comenta sau vota pozele propuse de alti cititori si, iarasi in premiera pentru o aplicatie "mobile", pot trimite fotografii de oriunde s-ar afla.

Descarca aici aplicatia HotNews pentru iPhone si PodTouch.

Aplicatia are o interfata extrem de usor de folosit, utilizand tehnologia multitouch dezvoltata de Apple. Cititorii pot naviga cu usurinta printre articole si poze, pot roti sau mari/micsora informatia de pe ecran folosind gesturile standard definite de Apple. Partea de informatie video este accesibila din aplicatie prin tehnologia QuickTime.

Aplicatia are si o sectiune de setari in care cititorii isi pot introduce datele de login pentru a putea vota comentariile si pozele de pe site.

Aplicatia HotNews este disponibila gratuit pentru download in magazinul Apple iTunes si se poate gasi fie prin search, fie accesand categoria News in zona de aplicatii gratuite.

Aplicatia Hotnews.ro pentru iPhone a fost dezvoltata de firmaTremend.