Antena 1 a difuzat luni seara imagini cu Emil Boc dezbracat, in timp ce se schimba la sala de sport. La acel moment, potrivit Antenei 1, Emil Boc nu demisionase din functia de prim ministru. Imaginile au fost prezentate la emisiunea "Un show pacatos" realizata de Dan Capatos. In emisiune a intervenit telefonic si liderul PNL, Crin Antonescu, care i-a luat insa apararea lui Emil Boc si a sugerat ca imaginile ar fi putut fi filmate de un SPP-ist sau de un membru al PDL.

Stirea a fost preluata pe site-ul Antenei 1 cu titlul "VIDEO! Scandal de proportii! Emil Boc, filmat dezbracat in spatiul public!" iar cel al Antenei 3 titra: "Ai grija sa nu faci "poc!", atunci cand il vezi pe Boc! Imagini NECENZURATE cu ex-premierul dezbracat!".

Pe site-ul Antenei 1 inregistrarea video este comentata ca "Exclusivitate extraordinara la Un Show Pacatos!" sau "Cel mai mare scandal din ultimii 20 de ani!".

Potrivit sursei citate, Emil Boc se afla in vestiarul unei cunoscute sali de sport. In stire se precizeaza de mai multe ori ca filmarea a fost facuta intr-un spatiu "public".

In timpul emisiunii lui Dan Capatos a intervenit telefonic si presedintele PNL, Crin Antonescu.

Interventia acestuia este prezentata pe site-ul Antenei 1 cu titlul: "VIDEO! Crin Antonescu rade de Boc gol: "Pedelistii l-au filmat, astia nu sunt de incredere nici intre ei".

"Omul nu are nici o vina. Nu este nimic indecent si nimic compromitator. Omul se schimba", a spus Crin Antonescu, citat de Antena 1.

Acesta afirma ca filmarea ar fi putut fi facuta de un membru al SPP sau de un PDL-ist.

"Cred ca un pedelist l-a filmat, astia nu sunt de incredere nici intre ei (...) Nu este de la presa ca altfel aparea in presa. Este aproape exclus sa fi fost un paparazzo. Si atunci, putem sa dam in ceva mai grav, si anume ca unul din cei care il pazeau sa fi facut asa ceva", a spus Crin Antonescu.

Prima reactie a presei in fata acestor imagini ii apartine lui Forin Negrutiu, care publica un editorial pe Gandul.info cu titlul "Presa cu curul".

"Dezbaterea despre cur a fost deschisa de dl. Crin Antonescu si a fost inchisa, ca un arc peste timp, de dl. C.V. Tudor. Despre superficialitatea d-lui Antonescu am mai scris, insa nu-mi inchipuiam ca va ajunge pana acolo incat sa fie coleg de dezbatere cu Cruduta.

Ce mai conteaza ce a spus dl. Antonescu, cand singurul lucru pe care s-ar fi cuvenit sa-l faca un politician caruia ii pasa de imaginea sa era sa-l trimita pe dl. Capatos la plimbare?! Caci interesul d-lui Capatos nu era sa afle ce parere are dl. Crin, ci sa tina ridicat fluxul ratingului care tasnea dintre fesele premierului", scrie Forin Negrutiu.

Acesta noteaza ca "Probabil ca si ziaristii, atatia cati mai sunt, s-au simtit jigniti de aceasta noua mizerie care mai da un branci unei profesii frumoase sabotate insa in mod constant din interior de tot felul de insi fara scrupule si fara pic de respect fata de meserie".

Editorialul scris de Florin Negrutiu poate fi citit aici.

Nici Mircea Badea nu pare foarte incantat de interventia telefonica a lui Crin Antonescu, pe marginea acestui subiect.

"Spuneti-mi, va rog, ca nu e adevarat ce tocmai am citit. Crin Antonescu n-a intrat in direct la 'Bucile curului show', indiferent ce a spus. Ba da, a intrat", scrie Mircea Badea, pe blogul lui.

"Cand eram in direct la Antena3 azi noapte, pe Antena 1 se difuzau in bucla la nesfarsit bucile curului. Un cretin il filmase pe Boc in vestiar, la sala de sport, cand se schimba. Da, avea buci. In bucla. Multe. Buci, buci, buci", povesteste Mircea Badea.

Comentariul lui Mircea Badea poate fi citit aici.