Digi24 se muta in strada, in intreaga tara, pe timpul campaniei electorale pentru alegerile locale. In perioada 21 mai - 7 iunie Digi24, singura televiziune de stiri din Romania care emite full HD, in reteaua RCS&RDS, realizeaza emisiunea "Alege la Digi24" in teritoriu, in 13 orase pe parcursul a 3 saptamani, de luni pana vineri, de la 20.00 la 22.30, arata un comunicat al televizunii.

Intr-un reality-show jurnalistic, totul se intampla in fata telespectatorilor care vor deveni astfel spectatori si participanti directi ai emisiunii 'Alege la Digi24', condusa de Cosmin Prelipceanu, realizatorul 'Jurnalului de Noapte'.

Timp de 3 saptamani, 'Alege la Digi24' va fi transmisa din Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Targu-Mures, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Timisoara, Sibiu, Brasov, Pitesti si Craiova.

De luni pana vineri principalii candidati vor fi invitati intr-un ministudio unde, alaturi de Cosmin Prelipceanu, vor dezbate problemele locale, obiectivele de campanie, platforma program propusa.

Traseul caravanei este: 21 mai Bucuresti; 22 mai Constanta; 23 mai Galati; 24 mai Iasi; 25 mai Targu Mures; 28 mai Cluj-Napoca; 29 mai Baia Mare; 30 mai Oradea; 31 mai Timisoara; 1 iunie Sibiu; 4 iunie Brasov; 5 iunie Pitesti; 6 iunie Craiova; 7 iunie Bucuresti.

In cei 2450 de kilometri batuti de 'Alege la Digi24' de pe 21 mai pana pe 7 iunie in Romania, Digi24, prima televiziune de stiri care emite full HD din Romania in reteaua RCS&RDS, va fi alaturi de oamenii obisnuiti, de politicieni si de problemele lor.

Studioul Digi24 va fi amplasat in centrul orasului, intr-un cub de plexiglas inaltat la un metru de sol.

Din 21 mai, incepand din Bucuresti, Digi24 porneste in cautarea motivelor pentru care romanii vor sa voteze la alegerile locale din 2012. In prima editie, maine de la ora 20.00, candidatii la fotoliile de primar din Capitala afla care sunt nemultumirile bucurestenilor si isi prezinta proiectele pentru un Bucuresti mai bun.

Cosmin Prelipceanu va prezenta un altfel de jurnal, unul de campanie, o emisiune care va fi realizata in direct, in fiecare seara, la ora 20.00, din alt oras.