Birourile permanente reunite ale Parlamentului au convocat pentru vineri, la ora .00 sedinta de plen reunit in care va fi ales directorul interimar al TVR, iar Comisiile de cultura urmeaza sa se intalneasca tot vineri, la ora 11.00, pentru a-l audia pe cel propus in aceasta functie, potrivit Agerpres.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat joi ca propunerea va veni din partea PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi ca pentru sefia TVR va veni propunerea corecta la timpul corect.

"Va veni propunerea corecta la timpul corect", a afirmat Antonescu, inainte de sedinta Birourilor permanente ale Parlamentului.

El a adaugat ca liberalii vor avea o consultare in care se va stabili propunerea pentru functia de director interimar al TVR, dar a refuzat sa spuna vreun nume.

Liderul deputatilor PSD Marian Neacsu a declarat joi, intrebat daca are garantia ca parlamentarii PSD vor veni vineri la sedinta, ca i-a "convocat pe toti" si ca cel putin 140 sigur vor veni, un raspuns similar dand si presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, potrivit Mediafax.

"I-am convocat pe toti, avem cel putin 140 care vin sigur aici", a pecizat Neacsu inainte de a intra la sedinta Birourilor Permanente ale Parlamentului.

Atat Neacsu cat si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, au fost intrebati daca au garantia ca parlamentarii PSD vor veni vineri la sedinta Parlamnetului.

"Da", a raspuns Valeriu Zgonea.