Petitia online initiata de realizatorii Antena 3 Mihai Gadea si Adrian Ursu, de sustinere a unei scrisori deschise adresate presedintelui american Barack Obama si secretarului de stat american John Kerry, a strans zeci de mii de semnaturi. "Initiatorii se lauda la aceasta ora cu 65.702 semnaturi. Dar oare cate dintre acestea sunt reale...", scrie Adrian Halpert pe Reportervirtual.ro, care arata ca a reusit sa semneze petitia de 25 de ori.

"De aseara, atat la Antena 3, cat si pe conturile lor de Facebook si Twitter, "vedetele" Antena 3, in frunte cu Mihai Gadea si Mircea Badea, mobilizeaza populatia sa semneze aceasta petitie.

Am intrat si eu pe site sa semnez petitia Antenei 3. Am fost curios sa aflu cat de corect este "procesul de votare". Iata ce am descoperit:

> Poti vota de cate ori vrei si votul iti este inregistrat

> Poti vota de pe mai multe adrese de mail pe care le ai sau create pe loc

> Poti vota cu aceeasi adresa de mail de mai multe ori, de fapt de cate ori vrei

> Poti vota de pe aceeasi adresa de mail cu nume diferite sau de pe diferite adrese de mail cu acelasi nume sau cu nume diferite

> Poti vota prin servere proxy, de fiecare data cu alt IP, pacalind sistemul de monitorizare

Cel putin eu am reusit sa semnez "petitia" de vreo 25 de ori, dupa care m-am cam plicitist...". Citeste integral pe Reportervirtual.ro.