Peste 10.000 de parinti si copii sunt asteptati chiar de 1 Iunie, incepand de dimineata, in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti cu ocazia Zilei Copilului, la un eveniment organizat Itsy Bitsy FM, anunta postul de radio pentru copii.

1 iunie 2016 - Copiii coloreaza viataFoto: Itsy Bitsy

Pe tot parcursul zilei, pe aleile parcului se vor desfasura peste 50 de ateliere distractive parinte - copil, jocuri ale copilariei, concursuri si premii, expozitii, muzica si dans.

Pe o scena amplasata in parc, vor canta si vor dansa peste 200 de copii, se va desfasura un recital sustinut de Oana Sirbu care isi lanseaza noul album cu muzica pentru copii, iar Gabriel Cotabita va canta prima oara pe scena alaturi de grupul Miniton noua varianta a melodiei "Cand zambesti" si un moment interactiv de ventrilocie cu actrita Crina Zvoboda.

Vor urca pe scena si actritele si mamicile Tili Niculae si Jojo, cunoscuta ziarista Roxana Iliescu impreuna cu fetitele ei si muzicianul Cornel Ilie de la Vunk, tanar tatic si el.

9 dintre cele mai iubite mame blogger au pregatit "Ateliere cu lipici pentru mamici si pitici" dimineata de la 10:00, in Foisorul de lemn. Ele vor discuta cu mamele despre cum sa creasca un copil fericit si sanatos fara a se sacrifica.

Evenimentul Itsy Bitsy de 1 Iunie 2016 face parte din campania care urmareste sa schimbe relatia dintre copiii si parintii din Romania, campanie derulata de grupul de initiativa format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie, parlamentari, specialisti psihologi si asociatii de parinti, cu sustinerea ANPDCA.