Echipa de imagine a premierului Dacian Ciolos cauta fotografi in vederea angajarii lor in echipa de comunicare, scrie Cristian Sutu pe Sutu.ro. "In ultimele doua saptamini echipa de imagine a lui Dacian Ciolos- eficienta, de altfel- a bagat in teste mai multi fotografi buni din Romania. Cu scopul de a-i angaja in echipa de comunicare. Din informatiile mele, e vorba de cel putin trei fotografi noi". Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Guvernului neaga intentia Guvernului de a angaja noi fotografi.

"In ultimele zile, fotografiile postate pe site-ul oficial al guvernului contin in metadate cel putin un nume nou: Steluta Popescu. Al carei portofoliu foto il puteti consulta aici. Informatiile mele spun ca din noua echipa de fotografi va face parte si Radu Badoiu, fotograf profesionist cu care am colaborat in urma cu mai multi ani. Cel mai renumit proiect recent al lui Radu este www.biciclescu.ro. Ca unul care cunoaste pasiunea lui Radu pentru nuduri, va spun, abia astept sa vad macar o angajata a guvernului, goala, in proiectul biciclescu.ro", spune Sutu.

"Au fost foarte multe discutii cu foarte multi fotografi, de la inceputul mandatului. Nu stiu exact despre acest nume (n.red Badoiu). Nu urmeaza sa se angajeze mai multi fotografi in perioada urmatoare. Fotografii sunt cei pe care ii stiti si pe care ii vedeti aici (n.red. in sala de presa a Guvernului). Nu am cunostinta despre numele pe care le-ati pronuntat", a spus Iolu intrebat de jurnalisti daca vor fi angajati noi fotografi.