Platforma video online Netflix a anuntat ca lanseaza o versiune localizata pentru piata poloneza, in conditiile in care a semnat un acord si cu primul partener local din piata de comunicatii, T-Mobile Polonia, potrivit Broadbandtvnews.com. La inceputul verii, la evenimentul ICEEfest din Bucuresti, reprezentantii Netflix declarau ca Polonia este pentru acest serviciu cea mai mare piata potentiala din Europa Centrala si de Est, urmata de Romania.

Serviciul video on demand localizat este disponibil pe piata poloneza incepand de astazi. El foloseste o interfata in poloneza, iar peste 80% din continut este dublat sau subtitrar in aceasta limba. Netflix va oferi publicului polonez si un numar de filme produse in aceasta tara.

Potrivit sursei citate, parteneriatul cu T-Mobile va include o promotie in ultima parte a anului, prin care membrii vor putea plati pentru Netflix prin intermediul contului lor la compania de telefonie.

Netflix a devenit disponibil pe piata poloneza la inceputul anului, cand serviciul a anuntat extinderea la nivel global (inclusiv in Romania). Broadbandtvnews.com scrie ca serviciul urmeaza sa lanseze o platforma localizata si in Turcia.