Cristian Hadji-Culea si-a dat demisia din Consiliul de Administratie al TVR, unde a fost membru din martie a.c., potrivit unui anunt al televiziunii. Ziarul de Duminica, editia cu profil preponderent cultural a ZF, ce aparea exclusiv online din 2009, nu a mai aparut pe site la sfarsitul saptamanii trecute. Fosta sefa a comunicarii Intact - PR la postul de radio al lui Marius Tuca, Smart FM.

  • Cristian Hadji-Culea, membru in Consiliul de Administratie al TVR din martie a.c., si-a dat demisia din acest organism, potrivit unei informari de presa, care nu precizeaza motivele deciziei lui. Aceasta precizeaza ca demisia a fost depusa printr-un e-mail adresat presedintelui-director general Irina Radu: "Va rog sa primiti demisia mea din Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune si sa o transmiteti, conform legii, conducerii Parlamentului Romaniei". Conform legislatiei in vigoare, locul devenit vacant se ocupa de catre membrul supleant titularului, in acest caz Gheorghe Balasoiu. Atat Hadji-Culea, cat si Balasoiu au fost desemnati membri in CA, la inceputul acestui an, la propunerea Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE). Hadji-Culea a fost presedinte-director general al TVR intre 1998-2002.
  • Ziarul de Duminica, editia de sfarsit de saptamana, cu profil cultural, a Ziarului Financiar, difuzata exclusiv online, nu a mai aparut pe site-ul publicatiei la sfarsitul saptamanii trecute. Pe 30 septembrie, cel care se ocupase din 2000 de Ziarul de Duminica, Stelian Turlea, scrisese intr-un editorial ca a fost "constrans" sa paraseasca ziarul: " Pentru tranzitia romaneasca, "Ziarul de duminica" a fost un proiect absolut ireal.  Poate si din acest motiv multi, foarte multi, din interior si din exterior, i-au dorit raul, chiar disparitia. Sper ca acum, odata cu plecarea mea, sa nu reuseasca sa-si duca la implinire meschinele ganduri si ziarul sa continue sa apara. (...) Vreau sa stiti, cei care cititi acest text, ca sunt mandru de acest Ziar pe care sunt constrans sa-l parasesc dupa 827 de numere. O viata." Ziarul de Duminica a aparut in 2000 si a renuntat la versiunea tiparita, ramanand doar online, la inceputul anului 2009.
  • Cristina Severin, fosta sefa a comunicarii trustului Intact, va coordona comunicarea postului de radio Smart FM, condus de fostul director Jurnalul National Marius Tuca, dupa cum a anuntat ea saptamana trecuta, pe Facebook. Mutarea vine la o luna si jumatate dupa anuntul plecarii sale din Intact, unde s-a ocupat de PR-ul grupului si/sau al entitatilor media din grup din 2002.