Lucian Romascanu, fost country manager la TailWind, cu experienta in zona de media la Cancan, Kanal D si Ringier, renunta la functia de coducere din companie pentru a intra in politica, anunta Paginademedia.ro, care precizeaza ca acesta va candida, de pe prima pozitie, pe listele pentru Senat din partea PSD Buzau.

Lucian RomascanuFoto:

"Legat de carierea politica, am oportunitatea si onoarea sa trec din tribuna in teren si voi duce in Parlament o experienta de 26 de ani in mediul privat, spre a face o altfel de politica", spune Lucian Romascanu intr-o declaratie de presa trimisa Paginademedia.ro.

TailWind anunta in aceeasi declaratie ca ii multumeste lui Romascanu pentru colaborare. Vezi pe Paginademedia.ro comunicatul integral transmis de reprezentantii Think Digital, grupul care detine TailWind.

Lucian Romascanu a absolvit ASE-ul, are un EMBA la Universitatea Washington si a detinut diferite pozitii de conducere in companii precum Ringier sau Dogan Media/KanalD.

TDG (Think Digital Group) activeaza in domeniile media si vanzari online (prin compania ThinkDigital), adtech si programmatic advertising (TailWind / Project Agora) si marketing digital (ForestView) alaturi de publisheri locali importanti si de parteneri globali majori precum Facebook, Skype, Shazam, AppNexus ori Sizmek.