Omul de televiziune Radu Moraru a reactionat vehement, pe site-ul si pe pagina de Facebook a Nasul TV, fata de actiunile presedintelui Consiliului de Administratie al postului de televiziune, Paul Alexandru Moraru, sustinand ca a chemat politia "ca sa intru pe proprietatea mea" si calificandu-l pe adversar drept "escroc". Pe de alta parte, CA-ul Nasul TV il acuza, intr-un nou comunicat, pe Radu Moraru de proasta gestiune si de practici frauduloase, sustinand ca de aceea ar fost dat afara din toate functiile detinute in firma.

Intr-o serie de materiale publicate pe Nasul.tv, Radu Moraru spune, intre altele:

  • ca a fost nevoit sa cheme politia - dar fara vreun rezultat, "ca sa intru pe proprietatea mea si a altor cateva sute de proprietari" ai Nasul TV, iar "eu, proprietar majoritar, alaturi de sute de proprietari minoritari, am fost impiedicati de catre un singur actionar minoritar" sa intre in sediul televiziunii.
  • ca ar avea de-a face cu un "grup infractional condus de catre Paul Alexandru Moraru", care nu are nicio legatura de rudenie cu mine. El sustine ca Alexandru Moraru ar "atenta pe la spatele meu sa puna mana pe Televiziunea Libera. Si l-am dat afara de pe post"
  • ca Moraru ar fi ocupat Nasul TV pe baza unei "hotariri frauduloase" a unei judecatoare
  • ca asupra Nasul TV a fost comis "un act terorist" si ca ar fi avertizat SRI ca la televiziunea sa era pe cale sa se petreaca o "preluare agresiva (...) dupa modelul patentat de cuplul Coldea-Ghita la preluarea Realitatea TV"

De cealalta parte, un comunicat al CA Nasul TV arata ca motivele pentru care Radu Moraru a fost indepartat din toate functiile detinute in televiziune ar fi:

  • "a girat un credit personal de 2 milioane de euro cu bunurile firmei, fapt cea a condus la intrarea în insolvență a societății acționar majoritar. A indus în eroare oameni de bună credință, cerându-le să facă donații în bani pentru a sprijini televiziunea, bani pe care i-a strâns în contul privat al mamei sale, persoană fizică fără interese în societate. A înstrăinat aparatura personală a actualului președinte al Consiliului de Administrație, Paul Alexandru Moraru, îngreunând buna funcționare a televiziunii. Proasta gestiune a societăților din grupul Nașul TV de către Radu Moraru, a condus la cumularea a numeroase datorii la bugetul de stat și terți. Mare parte din aceste datorii au fost acoperite din banii personali ai actualului președinte al Consiliului de Administrație, Paul Alexandru Moraru. Reiterăm faptul că noua conducere a Consiliului de Administrația se dezice de practicile frauduloase de strângere de fonduri folosite de fosta conducere."