Saatchi & Saatchi Romania este singura agentie romaneasca premiata la festivalul international de publicitate New York Festival 2008, unde a castigat bronzul la categoria Print.

Lucrarile castigatoare la New York Festivals fac parte din campania “1961 Man, 1961 Woman, 1961 Boy” realizata pentru Head & Shoulders. Pe langa campania premiata cu bronz, Saatchi & Saatchi are si o lucrare castigatoare a unui certificat de finalist tot in cadrul categoriei Print pentru campania “Asterisk”, realizata pentru Saprosan.

Ambele campanii au fost premiate si la Méribel Ad Festival 2007, unde Saatchi & Saatchi a castigat la sectiunea Outdoor premiul din cadrul categoriei Beauty/Toiletries/Health cu campania "1961 Boy / 1961 Man / 1961 Woman" realizata pentru Procter& Gamble (Head&Shoulders), iar "Asterisk" a castigat la sectiunea "Press Cristal Winners".

“Suntem extrem de fericiti ca am castigat acest premiu intr-un festival international prestigios ca cel de la New York. Acest premiu este important si pentru ca arata lumii potentialul pietei romanesti si oportunitatile care apar intr-o astfel de piata aflata in plina evolutie, un context in care practic se poate intampla orice. Dorim sa multumim clientului P&G (Head & Shoulders) pentru viziunea sa si pentru decizia de a produce o campanie atat de diferita, complexa si curajoasa.”, declara Daniela Nedelschi si Jorg Riommi, Deputy Creative Directors Saatchi & Saatchi Romania.

Echipa care a contribuit la realizarea campaniei Head&Shoulders cu executiile "1961 Boy / 1961 Man / 1961 Woman" este formata din : Nick Hine, Creative Director; Daniela Nedelschi, Jorg Riommi, Arturo Vittorioso, Art Directors; Jorg Riommi, Arturo Vittorioso, copywriteri iar la succesul campaniei "Asterisk" au contribuit: Nick Hine, Creative Director; Arturo Vittorioso, Art Director; Jorg Riommi, Copywriter.

Saatchi&Saatchi este unul dintre cele mai mari grupuri de companii din piata de publicitate din Romania, oferind servicii specializate complete prin departamentele si companiile componente. Printre cei mai importanti clienti Saatchi&Saatchi se numara: Toyota Romania, P&G (Ariel, Blend-a-Med, Head&Shoulders, Pampers), Bunge Romania, Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips), AIG (Fond de Pensii), PSI (Love Plus), United Way Romania, Special Olympics Romania.