Vocea Lianei Stanciu se aude din nou la microfonul Magic FM incepand de astazi. Dupa o absenta de aproape 8 luni, Liana a revenit la “marea ei iubire”, radioul de care i-a fost foarte dor.

Se pare ca si ascultatorilor le-a fost dor de Liana judecind dupa mesajele primite pe site-ul magicfm.ro si urarile de bun venit adresate de acestia.

“Sunt emotionata si in acelasi timp extrem de bucuroasa ca ma pot adresa ascultatorilor dar si ca sunt din nou alaturi de colegii mei de la Magic FM!”.

Liana va fi in studioul Magic FM in fiecare zi de la ora 10:00 si, desi trebuie sa mearga cu Teodora lunar la clinica din Viena la control, este linistita pentru ca sanatatea fetitei nu mai este in pericol.

Totodata, Liana isi doreste sa dezvolte “Fundatia Teodora” si, prin fundatie, sa poata ajunge sa infiinteze un centru de diagnoza si astfel sa poata ajuta cit mai multi copii in situatii dificile.

“Primesc in continuare apeluri de la parinti care au nevoie de ajutor pentru copiii lor, pe care vreau sa-i ajut, si de aceea imi voi canaliza toata energia in acest sens”.