Grupul german Deutsche Telekom foloseste in cea mai noua campanie publicitara un clip ce a inregistrat circa 27 de milioane de vizualizari pe YouTube, ce-l infatiseaza pe Paul Potts, un vanzator de telefoane mobile din Marea Britanie devenit celebru, asemenea lui Costel Busuioc, in concursul TV de tinere talente "Britain's Got Talent", cu propria interpretare a ariei Nessun Dorma, informeaza The Guardian.

Clipul YouTube este folosit de Deutsche Telekom intr-o campanie ce va rula pe online, TV si in cinematografele germane. Clipul prezinta germani tineri si batrani, barbati si femei, singuri sau cu familia si prietenii, muncitori sau oameni de afaceri, urmarind emotionati clipul cu Paul Potts pe laptop-uri, telefoane mobile sau PC-uri. Spotul se incheie cu indemnul "Descopera o legatura".

Deutsche Telekom a apelat la agentiile Tribal DDB si Special Key pentru a obtine dreptul de a folosi imaginile de la Freemantle Media Archive, parte a FreemantleMedia, casa de productie ce a realizat emisiunea "Britain's Got Talent".

Clipul Deutsche Telekom:

Clipul original YouTube: