Printesa Zara Phillips, nepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, apare in noua reclame Land Rover. Lansata miercuri pe Internet, reclama are scopul de a arata sprijinul brandului pentru Asociatia britanica de echitatie, inainte de Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Spotul publicitar, creat de Wunderman si RKCR / Y&R, o prezinta pe Zara Phillips in timp ce soseste la antrenamentele de echitatie. Un fotbalist care se antreneaza pe un teren alaturat o remarca si incearca sa flirteze cu ea, insa gafeaza atunci cand afirma ca nu exista nicio deprindere in calarie si ca acesta nu este sport real, asa cum este fotbalul. Desi printesa ramane pasiva la afirmatiile tanarului, calul este cel care ia atitudine, stranutand violent in fata fotbalistului.

Potrivit reprezentantilor Land Rover, reclama se adreeaza unui public larg, iar mesajul ei este acela de a-i incuraja pe toti britanicii sa fie alaturi de Zara Phillips si de echipa nationala de echitatie la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Zara Phillips, fiica printesei Ana si a capitanului Mark Phillips, este a treia calareata din istorie care a cumulat titlurile se campioana mondiala si europeana. In anul 2006 a fost numita personalitatea sportiva a anului pentru BBC.