CNA discuta, joi, cererea de licenta audiovizuala prin satelit depusa de Media Camina SA, companie din grupul Intact, pentru "Radio ZU", postul care ii va gazdui pe Mihai Morar si Daniel Buzdugan. O zi mai tarziu, Radio 21, parasit de cei doi in urma cu cateva luni, va anunta oficial cine va realiza de acum inainte matinalul. Iar Radio Total beneficiaza in cadrul trustului Realitatea-Catavencu de o campanie publicitara ce anunta o noua identitate pentru acest post, "Gold".

Radio 21 refuza sa dezvaluie cine va prelua matinalul, dar reprezentantii sai promit ca vineri va fi anuntata o surpriza pe masura nevoii postului de a se mentine in topul radiourilor romanesti, pe o piata in care Lagardere, detinatorul acestei retele, nu beneficiaza de sprijinul cross-media pe care il ofera propriilor posturi retele precum Pro, SBS sau, mai nou, Intact.

Acest ultim grup a lansat, in urma cu cateva zile, o campanie de teasing pe internet, pe TV si pe strazile Bucurestiului pentru noul sau post de radio comercial, al carui nume, "ZU", este tinut inca sub semnul intrebarii, desi solicitarea de licenta prin satelit depusa la CNA mentioneaza "Radio ZU".

Iar Radio Total, post unde Lagardere a detinut o buna parte din actiuni pana acum cinci ani, urmeaza sa capete o noua identitate, "Gold", in perioada imediat urmatoare. "Gold" beneficiaza in prezent, in reteaua Realitatea-Catavencu, de o campanie de teasing, dupa multa vreme in care Radio Total nu a beneficiat de investitii si a suferit pierderi continue de audienta. Realitatea-Catavencu mai detine Radio Guerrilla si Realitatea FM.