Orange porneste saptamana viitoare in Romania o campanie de publicitate pentru noua viziune de brand a companiei, parte a celei mai mari campanii integrate Orange la nivel mondial, care va fi prezenta pe toate canalele media, a declarat miercuri Richard Moat, CEO Orange Romania. Campania este realizata de catre agentia Publicis, iar in privinta investitiei, oficialii Orange au declarat pentru HotNews.ro ca este vorba despre unul dintre cele mai mari bugete investite vreodata de catre Orange intr-o campanie la nivel mondial si local.

"De la lansarea la nivel mondial in 1994, Orange a evoluat continuu si a devenit mai mult decat o companie de telecomunicatii mobile in contextul noii lumi digitale contemporane. Transformarea Orange in operator convergent si furnizor de continut face astazi necesara reimprospatarea brandului pentru a ne asigura ca transmitem tot ceea ce poate face acesta pentru clientii sai. "Together we can do more" este noul slogan care exprima increderea noastra in puterea oamenilor de a realiza mai mult impreuna", a afirmat Richard Moat, CEO Orange Romania.

Noua campanie de brand debuteaza in Romania saptamana viitoare cu executii la TV, in presa scrisa, online, outdoor si in magazinele Orange. Operatorul a lansat pe 5 iulie o campanie mondiala integrata de brand, care incearca sa reflecte transformarea companiei intr-unul dintre liderii mondiali ai comunicatiilor digitale.

Orange Romania avea 10,08 milioane clienti (nr. - numar de SIM-uri active) la 30 iunie 2008, in crestere cu 18% fata de prima jumatate a anului precedent, in timp ce veniturile operatorului au crescut cu 9% fata de perioada similara din 2007. La nivel de grup, veniturile France Telecom au crescut in prima jumatate a acestui an cu 3,9% pana la 26,3 miliarde euro, dar profitul net a scazut cu 628 milioane euro fata de aceeasi perioada a anului trecut.