Intalnirile media HotNews.ro, editia din 13 noiembrie

Dan Diaconescu vrea transmisii live din Salvare si Elodia pe internet

de Iulian Comanescu     HotNews.ro
Joi, 13 noiembrie 2008, 15:35 Economie | Media & Publicitate


OTV in cifre
Foto: Hotnews
Adrian Sarbu a inventat televiziunea comerciala in Romania. Silviu Prigoana a fost primul care a fructificat nisele TV – mai prestigioase, prin exit, la Realitatea TV, sau cu specific balcanic, precum Etno TV sau Taraf TV.


 Dan Diaconescu este, fie ca ne place, fie ca nu, ultimul mare hit de pe piata TV romaneasca, intr-o epoca in care televiziunile se bat nu pe vedete si formate, ci in cel mai bun caz pe meciuri.

Dupa ce, ani de zile, a fost detestat si prea putin luat in serios, in 2007-2008, omul-OTV a devenit o voce care nu mai poate fi trecuta cu vederea in piata TV romaneasca.


400 de mii de euro pe luna, 240 de euro/GRP, planuri de mutare intr-un sediu nou si personaje care sunt consacrate pe OTV, pentru a pleca la alte televiziuni mai mari. Acesta este rezumatul OTV ca afacere, facut de Dan Diaconescu la intalnirea media HotNews.ro din data de 13 noiembrie.

Creatorul Elodiei sustine in continuare ca OTV este integral a lui si ca singura implicare a grupului media controlat de Sorin Ovidiu Vintu in afaceri se refera la vanzarile de publicitate ale postului, care au fost dublate in decursul acestui an de Media House, casa de vanzari care se ocupa si de Realitatea-Catavencu.

Diaconescu spune ca la anul va fi mai putin afectat de criza decat alte televiziuni cu clienti multinatinoali, fiindca vanzarile OTV sunt concentrate pe clienti mici, adesea autohtoni, deci un buget pierdut nu schimba fundamental datele financiare.

Diaconescu afirma ca la 1 Decembrie va lansa, pe 1 decembrie 2008, primele transmisii live in miscare, "din masini - ale noastre, ale Politiei sau ale Salvarii".


Din planurile lui mai face parte si exploatarea brandului Elodia pe internet. Alte cateva idei:

- Clientii din publicitate te obliga "uneori" la compromisuri de continut, si in cazurile comerciale, si la reclama electorala.
- Veniturile OTV ar putea scadea de la 400 de mii de euro pe luna, in acest an, la 350 de mii de euro, la anul, din cauza crizei. Dan Diaconescu crede in schimb ca veniturile Pro TV s-ar putea diminua de la 15 milioane la 5 milioane de euro pe luna.


- Presa scrisa: "Mi se pare astazi cea mai proasta afacere. Cel mai bun ziar e la toate capitolele sub cea mai proasta televiziune si nu stiu daca vreodata isi va mai reveni presa scrisa la capitolul asta."

- Cum vede Dan Diaconescu Romania peste 20 de ani? "O Romanie in care cetatenii n-o sa mai cunoasca nici macar numele presedintelui, in care lumea va zambi aducandu-si aminte de momentele de tip inchiderea OTV-ului din 2003 sau de alte sincope din viata presei si in care toti vor vedea programele tv pe laptop sau pe ceasul de la mana."

- Diaconescu nu este dispus sa vanda in viitor mai mult de 49 la suta din afacere.

- Realizatorul considera ca a deschis mai multe drumuri in televiziunea din Romania, pornind de la preluarea cazului Elodia de alte posturi, dar de si publicatii: "In general genul de emisiuni pe care eu il arunc la cos de la un an la altul fiindca lumea se schimba este preluat de alti colegi de-ai mei care nu vor sau nu pot sa inventeze ceva nou. Mai pe scurt, ce arunc eu, iau altii de bun. Pana cand, desigur, se vor prinde ca nu functioneaza si vor schimba si ei macazul."

- Formula sub care D.D. descrie OTV: "Singura televiziune de investigatii si de eveniment".
- Dan Diaconescu Direct fata de alte talk-show-uri: "In emisiunea mea chiar se intampla ceva, oamenii afla ceva, si e vorba tot timpul despre ceva. Spre deosebire de alte show-uri in care, la final, te intrebi de ce l-ai urmarit si cu ce ai ramas. Noi, de bine de rau, gasim la finalul emisiunii cate un disparut sau telespectatorul afla in premiera despre ceva ce nu stia inca."

- Ce face Dan Diaconescu in lungile intervale cat nu se vede in cadru? "Semnez facturi, state de plata, citesc ziare sau diverse scrisori, petitii sau memorii. Cand ne vom muta in noul sediu si vom folosi noua tehnologie, toti invitatii vor aparea in cadrul lor, adica ecranul va fi impartit in 3 sau 5 ferestre, mai putin eu, care oricum nu sunt ineteresant."

- Diaconescu nu se uita in camera "probabil din timiditate sau din faptul ca niciodata nu m-am considerat si nici n-am fost considerat o vedeta buna de televiziune".

- Despre alte televiziuni: "Sunt multe televiziuni in Romania intretinute ca niste amante si imediat ce stapanii n-o sa le mai indrageasca o sa dispara cum au aparut. Prefer o televiziune cu taxele si impozitele platite la zi, dar cu decoruri mai prafuite si emisiuni mai putin costisitoare, decat una stralucitoare care sa dispara dupa un an sau doi, cu datorii de zeci de milioane trecute intr-o gaura neagra."

- "Realitatea si Antena 3 (...) se tabloidizeaza permanent, daca tot vorbim de tabloidizarea OTV."  Postul familiei Voiculescu are vedete tip OTV: "Exista la Antena 3 Valentin Stan si Mircea Badea, care sunt perfecti pentru OTV, daca nu esti atent la sigla din coltul ecranului zici ca-s de la noi. Ca sa nu mai vorbesc de Ion Cristoiu, care a si stat doi ani la OTV."

- Dan Diaconescu nu se teme de o noua suspendare a emisiei OTV, dupa cea din 2002: "Atunci era plina dictatura in Romania, era in regimul Nastase, care astazi nu mai exista. Nu mai am niciun fel de problema din acest punct de vedere. Dar, ca masura de precautie, am facut si cea de-a doua televiziune, DDTV, fiindca nu se stie niciodata cand se intoarce Nastase, fiindca ati vazut, Mizilul il iubeste deja."


- Diaconescu spune ca nu intelege declaratiile concitadinului Marius Tuca despre televiziuni de apartament, pe care acesta a afirmat ca nu le ia in seama: "Nu stiu de ce Marius Tuca a facut aceasta declaratie, fiindca automat, din cauza ei, isi pierde tot publicul OTV. In cazul in care isi va face vreo televiziune. Dar cum eu nu cred ca-si va face nimic, va ramane tot anagajat, ca sa nu zic sluga la patron. Nu a pierdut nimic. Incrancenarea exista, am senzatia, doar din partea lui. Am vazut recent ca a declarat ca el a facut Jurnalul National. Dar reamintesc tuturor ca dupa ce m-am anagajat eu la Dan Voiculescu, in 1992, mi-a luat 6 luni sa-l conving pe Marius Tuca sa vina sa lucreze cu mine."

- Gigi Becali a platit, in campania electorala, 60 de mii de euro pentru trei ore de aparitie la OTV, conform tarifelor facute publice de aceasta.


- Este multumit Diaconescu moral de ceea ce face? "Atata timp cat sunt pe locul I in clasamentul talk-show-urilor totul e ok. Mi-as dori sa pot investi mai multi bani in ele, dar acum nu exista resurse. In sensul ca nu exista atat de multi bani sau sa poata fi recuperati din publicitate."

Iulie 2008 a fost o luna-record pentru OTV, care s-a plasat pe locul al patrulea in topul televiziunilor, cu un rating mediu de 0,9 (108 mii telespectatori pe minut) si o cota de piata de 6%, pe intreaga populatie urbana, conform ARMA, date prelucrate de GfK. OTV se afla in general pe locul 5-7 in top, cu valori putin mai mici decat cele de mai sus.

Documente:
Top 10 televiziuni iulie 2008 (Hotnews, 13 Nov 2008) DOC, 7680KIntrebari puse de Addy:


1)Multe institutii mass-media din Romania au in spate anumite interese economice, respectiv o afiliere politica. Constat ca la anumite televiziuni , stirile despre anumite personaje politice sunt zilnic plasate intre doua stiri cu conotatii negative (omoruri, violuri, jafuri etc.). Asta poate fi privita ca o tehnica de manipulare.

De aici si urmatoarea mea intrebare: Ati fost pus vreodata sa faceti urmatorul compromis: "Va vindem publicitate electorala, dar dorim sa denigrati partidul X si sa ne promovati pe noi, partidul Y ?"

2) Invitatii dumneavoastra presteaza mai mult la nivel cantitiv, mai putin calitativ. Va onoreaza aceasta politica ?

3) Dreptul la libera exprimare nu trebuie confundat cu dreptul de a batjocori pe altii. Democratia nu trebuie confundata cu democratia de gloata. Care este punctul dumneavoastra de vedere in aceasta problema ?

4)Va onoreaza faptul ca ati promovat cultura manelistica, respectiv vedetele de carton ? Priviti asta ca o realizare sau o concesie facuta din ratiuni economice ?

5)O "televiziune a poporului" ar trebui sa presteze un jurnalism militant impotriva coruptiei omniprezente din Romania . As da aici drept exemplu pe Radu Moraru, care prin campania impotriva abuzurilor si coruptiei distribuitorilor de gaze chiar a aparat interesele poporului. De ce OTV, care se doreste a fi expresia "aparatorului poporului" nu intrepinde astfel de campanii, impotriva coruptilor din Romania?

6) In aceeasi ordine de idei, de ce nu promovati jurnalismul de investigatie ? Sunt multi ziaristi care actioneaza pe plan local si raporteaza cazuri grosolane de coruptie.

7) Televiziunea poate avea un impact informational sau un impact emotional asupra populatiei. In ce masura credeti ca v-ati achitat de prima sarcina , aceea de a informa ?

8) Considerati ca ratingul si beneficiile economice ar trebui sa fie singura preocupare a unei televiziuni ?


Alte intrebari aici, pe Blogul lui Comanescu
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


Comentarii alese de moderator

 • Addy, intrebarea 1 (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:33)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  raspuns pentru Addy
  Publicitatea electorala, o data platita, se incadreaza in regimul normal de reclama, prin urmare trebuie indeplinite toate conditiile prevazute in contract. Este exact aceeasi situatie ca si in cazul publicitatii comerciale , care te obliga uneori la compromisuri.

 • completare addy intrebarea 1 (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:34)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  completare raspuns pentru Addy
  Am fost primul care am vorbit despre banii incasati din publicitate si ceea ce jurnalistii trebuie sa ofere la schimb, uneori, in intelegerile nescrise.

 • Criza (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:34)
  irina [anonim]

  Cum se simte criza financiara la OTV? A scazut deja consumul de publicitate? Ce masuri de prevenire a crizei ati luat?

 • The Bucharest Banner (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:40)
  ast [anonim]

  Nu v-ati gandit sa intrati sa publicati si un ziar?

 • addy, intrebarea a doua (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:42)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  raspuns pentru addy, a doua intrebare
  Invitatii mei presteaza ceea ce cred dansii la prima participare in emisiune. Insa la a doua participare conteaza doar audienta pe care au facut-o in prima aparitie si atunci, pe cale de consecinta, mai apar in emisiunea mea sau nu. In momentul in care unii dintre ei devin vedete si sunt curtati de alte televiziuni automat devin mult mai "buni" si mai "apreciati". Daca nu s-a inteles, atata timp cat sunt la OTV sunt huliti, unii dintre ei, iar apoi laudati, dupa "migrarea" lor. Vezi cazul Lazarus, Prigoana, Becali, Magda Ciumac. Sunt foarte multi invitati lansati de OTV care sunt acum invitati de alte televiziuni.

  Ba chiar si stilul otevist a inceput sa fie copiat, ceea ce eu nu mi-am dorit niciodata, dar am pronosticat acum cativa ani, spunand ca toata televiziunea se va oteviza. Eram atunci ironizat, acum mi se da dreptate, din pacate, eu care voiam sa raman singur pe culoarul acesta. Asta dupa ce fusesem chiar si criticat la Facultatea de Jurnalism de unii profesori, care au inteles mai tarziu, presupun, ca altfel nu se poate sa existi ca televiziune independenta in Romania.

  Dan Diaconescu e singurul moderator din Romania actionar majoritar al unei televiziuni, prin urmare in fiecare minut al talk-show-ului sau trebuie sa se gandeasca la ziua de salarii a anagajatilor si automat trebuie sa faca, minut de minut, tot ceea ce dicteaza piata in acel moment.

  Daca acum 10 ani faceam emisiuni foarte scurte, dar bazate pe politica 100%, pe urma a trebuit sa migrez catre zona socialului, apoi a mondenului, pentru ca in ultimii 2-3 ani sa trecem la un jurnalism de investigatie de tip nou, ca sa putem rezista. Trebuie ca in fiecare seara sa realizam varfuri de minim 3% rating, reach-uri de minim 3 milioane de oameni si medii all day all urban de minim 0.6 pe zi, ca sa putem plati datoriile, ratele la credite, chirii, salarii etc.

 • pentru Victor Ciutacu (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:49)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  raspuns pentru Victor Ciutacu

  Il astept cu transferul la OTV.

  Cu trustul lui SOV am urmatoarea colaborare: am semnat la 1 ianuarie anul curect un contract cu agentia de publicitate Media House in baza caruia dau 20% din incasarile de publictate pe agentii acestei companii reprezentata de Brandusa Vlanga, cea mai mare vanzatoare de publicitate din Romania, drept pentru care, in acest an, am reusit sa-mi dublez incasarile din publicitate si sa am clienti gen Procter & Gamble, care niciodata nu voiau, altfel, sa intre pe OTV.

  In rest am 80% din actiuni in acest moment pe numele meu, si chiar sunt ale mele toate cele 100 de procente, insa 20% dintre ele sunt pe numele unei companii off shore care le va lista la bursa. Listare care mai dureaza, acum nefiind un moment propice.

  Daca ar fi Vantu, maine, proprietarul OTV-ului sau Voiculescu sau Sarbu, ceea ce recunosc isi doresc toti trei, as avea cred ca incasari de publicitate de 10 ori mai mari in conditiile aceleiasi grile de program. Acest zvon ca Vantu ar fi proprietarul OTV-ului a reusit sa mareasca incasarile de reclama si sa-mi scada amenzile de la CNA.

  Daca OTV ar apartine unui trust de presa "oficial", n-ar mai fi atat de hulit si, probabil brusc ar fi laudat incepand din a doua zi.

  Nu stiu cum e sa fii coleg cu Tapalaga, dar Mircea Dinescu a lucrat o perioada pentru OTV. Si multi altii din Realitatea au lucrat la OTV.

  OTV nu va fi niciodata in proportie mai mare de 49% al altcuiva decat al meu.

 • addy, intrebarea a treia (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:51)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  addy, intrebarea a treia

  Ca si in Hyde Park, cred ca toata lumea are dreptul sa vorbeasca. De la magnat pana la sarac, de la infractor pana la justitiar, fiecare roman in parte e liber sa se exprime la OTV. Ma intereseaza fiecare telespectator roman de aceea OTV este una dintre putinele televiziuni care emit necodat.

 • addy, intrebarea a patra (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:55)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  raspuns pentru addy, intrebarea a patra

  N-am promovat cultura manelistica, ci doar anumiti invitati care au reusit sa faca praguri de rating dupa prima lor aparitie. Nu m-a interesat niciodata ce reprezinta ei din punctul altora de vedere, ma intereseaza sa fie multumiti cat mai multi telespectatori in acelasi timp, oamenii care privesc fiind tot timpul aceiasi de la o televiziune la alta. Nu exista un public numai al OTV sau numai al Pro TV sau numai al Discovery.

  Sunt tot timpul aceiasi telespectatori care butoneaza si care privesc fiecare secunda sau ora fiecare program in parte.

  Am observat ca cea mai proasta televiziune din cele 100 care se prind pe cablu are un reach mai mare decat cel mai bun ziar. Prin urmare sunt oameni care vad toate canalele in fiecare seara, ce-i drept intr-o proportie mai mica sau mai mare.

 • addy, intrebarea a cincea (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:57)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  addy, intrebarea a cincea

  Eu faceam emisiuni impotriva coruptiei acum 5-6 ani, cand acest gen era interesant si pentru telespectatori. Au trecut insa acele vremuri in care romanii sa-i mai huleasca pe hoti si pe marii gangsteri. Astazi au inceput, din pacate, sa-i aprecieze.

  In general genul de emisiuni pe care eu il arunc la cos de la un an la altul fiindca lumea se schimba este preluat de alti colegi de-ai mei care nu vor sau nu pot sa inventeze ceva nou.

  Mai pe scurt, ce arunc eu, iau altii de bun.

  Pana cand, desigur, se vor prinde ca nu functioneaza si vor schimba si ei macazul.

 • addy, intrebarea a sasea (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:00)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  addy, intrebarea a sasea
  OTV e chiar singura televiziune de investigatii si de eveniment, anchetand tot timpul cazuri in "paralel" cu Politia, de la Erbasu, Tinu sau Anghelescu incoace. De asemenea, cultivam foarte bine ziaristii din provincie, care de altfel ne si ajuta in realizarea multor materiale.

  E vorba de ziaristii din presa scrisa, cei mai buni dintre ziaristii romani, dar pe care nimeni nu-i cunoaste din cauza ca nu au avut noroc sa apara la o televiziune centrala.

 • Moarta si ginerele in sedinta (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:04)
  melodia [anonim]

  Una din primele intrebari, la prima sedinta ca sef la Cotidianul, acum multi ani, a fost ceva de genul Ce se intampla la sedintele de genul asta? S-a prins intre timp Dan Diaconescu cum e cu munca in echipa, cu planurile redactionale etc? Face sedinte la OTV?

 • addy, a saptea intrebare (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:05)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  raspuns pentru addy, a saptea intrebare
  In emisiunea mea chiar se intampla ceva, oamenii afla ceva, si e vorba tot timpul despre ceva. Spre deosebire de alte show-uri in care, la final, te intrebi de ce l-ai urmarit si cu ce ai ramas.

  Noi, de bine de rau, gasim la finalul emisiunii cate un disparut sau telespectatorul afla in premiera despre ceva ce nu stia inca.

  Mai nou, chiar de la 1 decembrie, vom inaugura in Romania primele transmisii live din miscare, adica din masini - ale noastre, ale Politiei sau ale Salvarii. Ceea ce va provoca un nou conflict sau salt calitativ speram noi in lumea televiziunii romanesti, fiindca tot timpul, de la Elodia incoace, tot ceea ce am inovat noi a fost hulit in prima faza, apoi copiat si ulterior laudat cand genul respectiv era practicat de o alta televiziune si nu de OTV.

  Nu noi am spus despre OTV ca ar fi un trend setter al televiziunilor romanesti, dar trebuie sa recunoastem ca uneori e chiar asa. Imaginile live din miscare vor revolutiona pur si simplu stirile in Romania.

  Telespectatorul roman va vedea si el ce vizioneaza telespectatorul american de multi ani incoace, urmariri din elicopter sau descarcerari in direct.

 • Cadre (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:06)
  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Am şi eu două curiozităţi:

  1. De ce te vezi atât de rar în cadru şi ce faci când nu te vezi în cadru?

  2. De ce nu te uiţi în cameră la TV?

 • addy, a opta intrebare (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:09)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]


  addy, a opta intrebare


  Nu neaparat ratingul si beneficiile economice ar trebuie sa fie preocuparea televiziunilor, dar, cu siguranta, ar trebui sa aiba grija sa nu piarda bani, fiindca atunci cand va muri patronul care aduce mereu bani de-acasa sau nevasta lui nu-l va mai lasa sa faca, se va inchide respectabila televiziune. Si atunci nici macar telespectatorii n-o sa afle de unde li s-a tras.

  Sunt multe televiziuni in Romania intretinute ca niste amante si imediat ce stapanii n-o sa le mai indrageasca o sa dispara cum au aparut. Prefer o televiziune cu taxele si impozitele platite la zi, dar cu decoruri mai prafuite si emisiuni mai putin costisitoare, decat una stralucitoare care sa dispara dupa un an sau doi, cu datorii de zeci de milioane trecute intr-o gaura neagra.

 • chiar credeti in ce spuneti sau mintiti? (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:12)
  mircea [anonim]

  sa luam cazul elodia/subcapitolul magda ciumac:

  l-ati facut de multe ori criminal pe anatolie ciumac,dand senzatia ca o credeti 100% pe magda.

  intrebare: chiar ati crezut-o sau a fost doar o manevra dedicata ratingului?

 • otv (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:13)
  gugal master [anonim]

  La o scurta privire, OTV e mult mai prezent si accesat pe net prin clipurile de pe youtube decat prin siteurile lui, cand vorbim de aia care nu se prea uita la televizor. E mai ieftin pe youtube (gratis) decat pe siteurile proprii (si alea gratis)? Sau cum? Cand o sa fie otv o amenintare pentru aia mari si online? Cand iese otv din trafic.ro? :))) Cat costa otv.ro, care inteleg ca e al altora?

 • asta cere lumea (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:13)
  gogu [anonim]

  asta cere publicul e o justificare care merge pana la un punct, dar publicul se mai si educa, ce parere aveti despre traiul intr-o lume populata cu indivizi educati de OTV?

 • Cifra de afaceri (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:20)
  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Dan, ai zis că anul ăsta ai făcut în jur de 4-500 de mii de euro pe an. Anul trecut câţi bani ai făcut?

 • raspuns pentru eftimie de pe comanescu.hotnews.ro (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:46)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  Intrebare - "Aş mai fi curios dacă păstrează intenţionat o calitate slabă a aspectului studioului şi a transmisiei. Bani pentru aparatura mai bună sunt sigur că are, la fel cum sunt convins că are bani şi de un designer deştept să-i tragă un studio de-şi rade barba Naşu’ de ciuda. E targhetat adică pe telespectatorii low budget ca să mă exprim în piareză?"

  Raspuns - Nu schimb studioul fiindca urmeaza sa ne mutam intr-un sediu nou si ar fi astazi aiurea sa bagam bani in doua directii diferite. Deci va fi un studio nou, cred ca in primavara viitoare, cand ne vom si muta intr-un bloc de 7 etaje numai al nostru, ca sa moara toti de necaz si sa nu mai spuna ca este o televiziune de garsoniera. Vor zice ca e una de bloc.

 • realitateatv vs otv (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:46)
  miru [anonim]

  credeti ca realitatea tv si antena 3 imita otv-ul in materie de abordare a subiectelor?

 • Publicitatea la OTV (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:47)
  Arsenic [anonim]

  Oare nu ati castiga mai multi bani cu emisiuni pentru un public mai restrans dar de care sa fie mai interesate agentiile de publicitate? Sau vreti sa mentineti cu cu orice pret actualul format.?

 • Despre CNA (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:50)
  Addy [utilizator]

  Dupa ce CNA v-a retras (abuziv, fie spus) licenta de emisie, ati devenit mai temator in a aborda anumite subiecte sau a accepta in emisiune anumiti invitati ? Daca da, care sunt temele pe care le ocoliti ?

 • raspunsuri pentru pitaru (comanescu.hotnews.ro) (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:53)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  Intrebari:
  1. L-am auzit saptamana trecuta pe Tuca spunand ca vrea sa-si faca televiziune pentru a fi singurul jurnalist patron de TV. Intrebat de prietenul Dan, Marius a spus ceva de genul ca nu ia in seama asa zisele televiziuni de apartament. Problemele intre cei doi sunt mai vechi. De unde incrancenarea asta intre doi vechi prieteni din Caracal?

  3. Saptamana trecuta a stat Becali in platou la Dan Diaconescu vreo trei ore jumate. I-a taiat chitanta pentru 35.000 de euro? (10.000 euro ora, pretul oficial)

  4. Daca tot nu are probleme cu audienta si am vazut ca si citeaza fara retinere orice ziar, de ce nu se obisnuieste sa citeze si sursele de pe net? L-am vazut de multe ori citind cuvant cu cuvant texte si declaratii de pe diferite site-uri fara a preciza sursa."

  Raspunsuri:
  1. Nu stiu de ce Marius Tuca a facut aceasta declaratie, fiindca automat, din cauza ei, isi pierde tot publicul OTV. In cazul in care isi va face vreo televiziune. Dar cum eu nu cred ca-si va face nimic, va ramane tot anagajat, ca sa nu zic sluga la patron. Nu a pierdut nimic. Incrancenarea exista, am senzatia, doar din partea lui. Am vazut recent ca a declarat ca el a facut Jurnalul National. Dar reamintesc tuturor ca dupa ce m-am anagajat eu la Dan Voiculescu, in 1992, mi-a luat 6 luni sa-l conving pe Marius Tuca sa vina sa lucreze cu mine.

  3. Becali a platit deja pentru 6 ore, 3 prezente a cate 2 ore. In total 60.000 de euro.

  4. Citesc mailuri care imi vin de la telespectatori, iar ei probabil nu-mi citeaza sursa. Dar nu am nicio problema pe viitor sa o fac si eu in cazul in care o s-o cunosc.

 • raspuns pentru tiribonflax (comanescu.hotnews.ro) (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:56)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  Intrebare:
  "întreabă-l despre asta: http://tiribonflax.blogspot.com/2008/11/iat-ce-nseamn-asumarea-sau-banii.html"

  Raspuns:

  Mirela Ceanu a devenit vedeta la OTV, acum candideaza din partea PNG-ului, ca si Cosmin Gagiu, independent, sau alti tipi ori tipe care si-au facut imagine la OTV, si m-a rugat sa pozez pentru afisul ei. Nu puteam s-o refuz.

 • raspuns pentru omar (comanescu.hotnews.ro) (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:59)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  Intrebare:
  "Cat valoreaza GRP-ul la OTV?"

  Raspuns:
  240 de euro.

 • raspuns pentru nelu (comanescu.hotnews.ro) (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:01)
  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  Intrebare:
  "Din punct de vedere moral si al sufletului tau, esti multumit cu emisiunile pe care le faci la OTV si la DDTV?"

  Raspuns:
  Atata timp cat sunt pe locul I in clasamentul talk-show-urilor totul e ok. Mi-as dori sa pot investi mai multi bani in ele, dar acum nu exista resurse. In sensul ca nu exista atat de multi bani sau sa poata fi recuperati din publicitate.

5407 vizualizari

 • telenovelea Elodia (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:01)

  mihai tanase [anonim]

  Elodia pare cea mai mare si probabil cea mai de succes productie TV facuta in tara. Cat au costat cele n sute episoade? Ce venituri a adus OTV?
 • targetul (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:03)

  allex [anonim]

  care este profilul consumatorului de otv si cum este speculat de publicitate?

  La ce nu ati face reclama niciodata prin televiziunile d-voastra?
 • firme mari (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:04)

  colega [anonim]

  Poti spune ce companii de marca fac publicitate la OTV? Exista vreo agentie de publicitate care contracteaza pt OTV?
  Incasarea pe chitanta la usa studioului este principala forma de plata a publicitatii?
 • Intarziem cateva minute (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:06)

  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Din cauza traficului, intarzaiem cateva minute
 • modele (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:10)

  ast [anonim]

  Ce personalitati (istorice sau contemporane) sau personaje fictive admirati?

  Credeti ca este bine sa se impuna pareri personale in directia editorialistica a postului sau credeti ca dorintele telespectatorilor trebuie sa primeze?
 • Am intrat (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:19)

  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Salut, acum ne conectăm.
 • Licenta (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:21)

  catalin [anonim]

  Va emite OTV-ul si dupa mijlocul anului 2009?
 • Va place meseria? (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:27)

  paul [anonim]

  D-le Diaconescu - va place jobul pe care il aveti? Ma refer la interactiunea cu caractere cu care in mod normal nu ai vrea sa ai nimic de-a face. Si daca raspunsul e pozitiv - ce anuma va place la ce faceti (in afara de bani)? Daca nu ... de ce?
 • Ilinca (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:29)

  Daniel [anonim]

  O perioada de timp la subiectele dezbatute in emisiune Dan cerea parerea unei clarvazatoare pe nume Ilinca. De ce nu-i mai cere parerea? Unde este ea acuma? :)
 • Buna ziua (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:30)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  Buna ziua.
 • www.ciutacu.ro (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:33)

  Victor Ciutacu [anonim]

  Dane, s-o luam metodic:
  1. Cand o sa recunosti ca ti-a cumparat SOV mustaria cu totul? Sau anunta el, in direct?
  2. Cum e sa fii coleg de trust cu Tapalaga? Stiu, nici Hotnews nu-i biznisu' lu' Vantu, da-ntreb si eu asa :)
  3. Cand se oficializa apartenenta OTV la trust, cine va fi jupanul: tu sau Hurezeanu?
 • Addy, intrebarea 1 (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:33)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  raspuns pentru Addy
  Publicitatea electorala, o data platita, se incadreaza in regimul normal de reclama, prin urmare trebuie indeplinite toate conditiile prevazute in contract. Este exact aceeasi situatie ca si in cazul publicitatii comerciale , care te obliga uneori la compromisuri.
 • completare addy intrebarea 1 (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:34)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  completare raspuns pentru Addy
  Am fost primul care am vorbit despre banii incasati din publicitate si ceea ce jurnalistii trebuie sa ofere la schimb, uneori, in intelegerile nescrise.
 • Criza (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:34)

  irina [anonim]

  Cum se simte criza financiara la OTV? A scazut deja consumul de publicitate? Ce masuri de prevenire a crizei ati luat?
  • pentru irina (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:12)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui irina

   raspuns pentru irina

   Din fericire pentru noi, criza nu ne afecteaza inca, fiindca avem aproape 80% din mica publicitate, care nu trece prin agentii, piata clientilor care au bugete de 5000 de euro pe luna si care functioneaza inca foarte bine, spre deosebire de piata marri publicitati, care intr-adevar s-a redus, chiar cu 50% in luna noiembrie si exista un zvon ca de la anul incolo va fi dramatic pentru marile statii romanesti.

   OTV incaseaza astazi 400.000 de euro pe luna si probabil, la anul, in mijlocul crizei, va incasa 350.000, in timp ce pronosticul meu este, de exemplu, la Pro TV, o scadere de la incasarea de astazi, de la aproape 15 milioane de euro pe luna, la 5 milioane de euro pe luna la anul.

   Si sincer nu stiu cum o sa reziste marile statii in lunile de vara ale anului urmator, cand incasarile sunt, chiar si in timpul unui an normal, la jumatate.
 • pe cand urmatorul pas pt DD ? (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:39)

  Pinke [anonim]

  Dan Diaconesc este un tip inteligent. A identificat o nevoie a majoritatii oamenilor din Romania pe care o satisface f. bine! O crima, un viol? toata lumea se uita! La fel cum te uiti atunci cand vezi doi oameni batandu-se in strada; scena repugna, dar toata lumea se uita!

  Intrebarea mea este daca domnul Dan Diaconescu nu va dori in viitorul apropiat ceva mai mult decat multimea de telespectator care-l privesc. Daca nu va dori sa ghideze aceasta multime pe care o controleaza catre un nivel superior de responsabilitate, constiinta sau mentalitate. Mai pe scurt, daca nu isi doreste sa le faca si-un bine celor pe care i-a atras atat de inteligent.
 • The Bucharest Banner (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:40)

  ast [anonim]

  Nu v-ati gandit sa intrati sa publicati si un ziar?
  • pentru ast (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:16)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui ast   pentru ast

   Am fost in zona presei scrise, dar mi se pare astazi cea mai proasta afacere. Cel mai bun ziar e la toate capitolele sub cea mai proasta televiziune si nu stiu daca vreodata isi va mai reveni presa scrisa la capitolul asta. Ba chiar cred ca o sa si dispara, incet dar sigur, din cauza internetului.

   Ma bate gandul sa fac o televiziune pe internet, fiindca, in opinia mea, YouTube este cel mai puternic brand al momentului, mai ales printre tineri. Nu stiu cati auzisera de YouTube acum 2 ani, astazi e pe buzele tuturor. Dar un YouTube romanesc nu exista inca si atunci cred ca OTV ar fi cel mai potrivit sa preia aceasta nisa, pentru ca tot ceea ce este interzis la televiziunile oficiale, de catre CNA, s-ar putea muta pe internet, sigur, pana cand cenzura va incepe sa functioneze si acolo.

   "YouTube"-ul meu de pe internet se va chema Elodia TV.
 • addy, intrebarea a doua (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:42)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  raspuns pentru addy, a doua intrebare
  Invitatii mei presteaza ceea ce cred dansii la prima participare in emisiune. Insa la a doua participare conteaza doar audienta pe care au facut-o in prima aparitie si atunci, pe cale de consecinta, mai apar in emisiunea mea sau nu. In momentul in care unii dintre ei devin vedete si sunt curtati de alte televiziuni automat devin mult mai "buni" si mai "apreciati". Daca nu s-a inteles, atata timp cat sunt la OTV sunt huliti, unii dintre ei, iar apoi laudati, dupa "migrarea" lor. Vezi cazul Lazarus, Prigoana, Becali, Magda Ciumac. Sunt foarte multi invitati lansati de OTV care sunt acum invitati de alte televiziuni.

  Ba chiar si stilul otevist a inceput sa fie copiat, ceea ce eu nu mi-am dorit niciodata, dar am pronosticat acum cativa ani, spunand ca toata televiziunea se va oteviza. Eram atunci ironizat, acum mi se da dreptate, din pacate, eu care voiam sa raman singur pe culoarul acesta. Asta dupa ce fusesem chiar si criticat la Facultatea de Jurnalism de unii profesori, care au inteles mai tarziu, presupun, ca altfel nu se poate sa existi ca televiziune independenta in Romania.

  Dan Diaconescu e singurul moderator din Romania actionar majoritar al unei televiziuni, prin urmare in fiecare minut al talk-show-ului sau trebuie sa se gandeasca la ziua de salarii a anagajatilor si automat trebuie sa faca, minut de minut, tot ceea ce dicteaza piata in acel moment.

  Daca acum 10 ani faceam emisiuni foarte scurte, dar bazate pe politica 100%, pe urma a trebuit sa migrez catre zona socialului, apoi a mondenului, pentru ca in ultimii 2-3 ani sa trecem la un jurnalism de investigatie de tip nou, ca sa putem rezista. Trebuie ca in fiecare seara sa realizam varfuri de minim 3% rating, reach-uri de minim 3 milioane de oameni si medii all day all urban de minim 0.6 pe zi, ca sa putem plati datoriile, ratele la credite, chirii, salarii etc.
 • Intrebare pentru d-l Diaconescu (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:44)

  Nick [anonim]

  Stimate d-le Diaconescu, cum vedeti Romania peste 20 de ani? Va multumesc.
  • pentru Nick (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:21)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Nick

   Raspuns lui Nick

   Vad o Romanie in care cetatenii n-o sa mai cunoasca nici macar numele presedintelui, in care lumea va zambi aducandu-si aminte de momentele de tip inchiderea OTV-ului din 2003 sau de alte sincope din viata presei si in care toti vor vedea programele tv pe laptop sau pe ceasul de la mana.

   Televiziunile vor disparea ca statii in sine, vor ramane doar programele pe care telespectatorii si le vor alege si si le vor compune sub forma unei grile preferate. Aceste schimbari vor aparea chiar din 2014, cand digitalizarea din UE ne obliga si pe noi sa schimbam totul.

   Telespectatorii nemaidorind totodata sa-si ia si publicitatea sa si-o puna in propriile lor programe, reclama va insoti permanent emisia tv, in colturile ecranului, ceea ce va da peste cap toate calculele CNA-ului, guvernantilor, mogulilor. Nimic nu va mai putea fi controlat, doar publicul va hotari totul.

   Cum erau injurate femeile in costume de baie pe plaja in 1900 si apoi apreciate, asa se va intampla peste 20 de ani si cu multe reclamatii pe care astazi le fac cetatenii Romaniei, le vor privi atunci cu simpatie.
 • publictate (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:48)

  alexandru-bradut ulmanu [anonim]

  Nu este incorect fata de telespectatori sa incasam bani de la invitati fara sa mentionam explicit acest lucru in timpul emisiunii?
  • pentru alexandru-bradut ulmanu (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:37)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui alexandru-bradut ulmanu

   In campania asta e pentru prima oara cand scrie si pe ecran ca emisiunea este platita si am anuntat si oficial ca pretul este de 10.000 de euro pe ora plus TVA, platit de fiecare candidat in parte.
 • distractie (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:48)

  mihai [anonim]

  ma distreaza emisiunile dvs.. de fapt invitatii, dar o televiziune nu sta numai cu o singura emisiune.. cand vor fi si alte emisiuni .. sau filme la OTV?
  multumesc
  • ultima gaselnita (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:53)

   Pinke [anonim] i-a raspuns lui mihai

   Daca te uitai aseara pe DDTV vedeai noua incercare a d-lui Diaconescu: o fata de sta in sutien si danseaza lasciv vorbind din cand in cand cu telespectatorii; si uite asa isi atrage tot segmentul "fetei de la pag.5", basca pe aia de suna la linii erotice si surclaseaza de departe sexoasele care ne pun sa ghicim cuvinte din nu stiu cate litere! :)
 • pentru Victor Ciutacu (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:49)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  raspuns pentru Victor Ciutacu

  Il astept cu transferul la OTV.

  Cu trustul lui SOV am urmatoarea colaborare: am semnat la 1 ianuarie anul curect un contract cu agentia de publicitate Media House in baza caruia dau 20% din incasarile de publictate pe agentii acestei companii reprezentata de Brandusa Vlanga, cea mai mare vanzatoare de publicitate din Romania, drept pentru care, in acest an, am reusit sa-mi dublez incasarile din publicitate si sa am clienti gen Procter & Gamble, care niciodata nu voiau, altfel, sa intre pe OTV.

  In rest am 80% din actiuni in acest moment pe numele meu, si chiar sunt ale mele toate cele 100 de procente, insa 20% dintre ele sunt pe numele unei companii off shore care le va lista la bursa. Listare care mai dureaza, acum nefiind un moment propice.

  Daca ar fi Vantu, maine, proprietarul OTV-ului sau Voiculescu sau Sarbu, ceea ce recunosc isi doresc toti trei, as avea cred ca incasari de publicitate de 10 ori mai mari in conditiile aceleiasi grile de program. Acest zvon ca Vantu ar fi proprietarul OTV-ului a reusit sa mareasca incasarile de reclama si sa-mi scada amenzile de la CNA.

  Daca OTV ar apartine unui trust de presa "oficial", n-ar mai fi atat de hulit si, probabil brusc ar fi laudat incepand din a doua zi.

  Nu stiu cum e sa fii coleg cu Tapalaga, dar Mircea Dinescu a lucrat o perioada pentru OTV. Si multi altii din Realitatea au lucrat la OTV.

  OTV nu va fi niciodata in proportie mai mare de 49% al altcuiva decat al meu.
 • addy, intrebarea a treia (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:51)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  addy, intrebarea a treia

  Ca si in Hyde Park, cred ca toata lumea are dreptul sa vorbeasca. De la magnat pana la sarac, de la infractor pana la justitiar, fiecare roman in parte e liber sa se exprime la OTV. Ma intereseaza fiecare telespectator roman de aceea OTV este una dintre putinele televiziuni care emit necodat.
 • Din culisele lui Diaconescu (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:52)

  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Bea apă plată şi zice despre... băuturi răcoritoare acidulate şi cafea că sunt rele.
  • cum e posibil.... (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:57)

   Nick [anonim] i-a raspuns lui Iulian Comanescu

   dar dansul a facut o emisiune acum 2 seri in care se arata clar ca apa plata nu e sanatoasa deloc!
 • addy, intrebarea a patra (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:55)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  raspuns pentru addy, intrebarea a patra

  N-am promovat cultura manelistica, ci doar anumiti invitati care au reusit sa faca praguri de rating dupa prima lor aparitie. Nu m-a interesat niciodata ce reprezinta ei din punctul altora de vedere, ma intereseaza sa fie multumiti cat mai multi telespectatori in acelasi timp, oamenii care privesc fiind tot timpul aceiasi de la o televiziune la alta. Nu exista un public numai al OTV sau numai al Pro TV sau numai al Discovery.

  Sunt tot timpul aceiasi telespectatori care butoneaza si care privesc fiecare secunda sau ora fiecare program in parte.

  Am observat ca cea mai proasta televiziune din cele 100 care se prind pe cablu are un reach mai mare decat cel mai bun ziar. Prin urmare sunt oameni care vad toate canalele in fiecare seara, ce-i drept intr-o proportie mai mica sau mai mare.
 • addy, intrebarea a cincea (Joi, 13 noiembrie 2008, 16:57)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  addy, intrebarea a cincea

  Eu faceam emisiuni impotriva coruptiei acum 5-6 ani, cand acest gen era interesant si pentru telespectatori. Au trecut insa acele vremuri in care romanii sa-i mai huleasca pe hoti si pe marii gangsteri. Astazi au inceput, din pacate, sa-i aprecieze.

  In general genul de emisiuni pe care eu il arunc la cos de la un an la altul fiindca lumea se schimba este preluat de alti colegi de-ai mei care nu vor sau nu pot sa inventeze ceva nou.

  Mai pe scurt, ce arunc eu, iau altii de bun.

  Pana cand, desigur, se vor prinde ca nu functioneaza si vor schimba si ei macazul.
 • addy, intrebarea a sasea (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:00)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  addy, intrebarea a sasea
  OTV e chiar singura televiziune de investigatii si de eveniment, anchetand tot timpul cazuri in "paralel" cu Politia, de la Erbasu, Tinu sau Anghelescu incoace. De asemenea, cultivam foarte bine ziaristii din provincie, care de altfel ne si ajuta in realizarea multor materiale.

  E vorba de ziaristii din presa scrisa, cei mai buni dintre ziaristii romani, dar pe care nimeni nu-i cunoaste din cauza ca nu au avut noroc sa apara la o televiziune centrala.
 • Moarta si ginerele in sedinta (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:04)

  melodia [anonim]

  Una din primele intrebari, la prima sedinta ca sef la Cotidianul, acum multi ani, a fost ceva de genul Ce se intampla la sedintele de genul asta? S-a prins intre timp Dan Diaconescu cum e cu munca in echipa, cu planurile redactionale etc? Face sedinte la OTV?
  • pentru melodia (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:23)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui melodia

   Pentru melodia

   La Cotidianul, am preluat sefia dupa Ion Cristoiu, n-am dat niciun om de-al lui afara si am continuat sa fac acele sedinte pe care el le organiza. Si atunci am reusit rentabilizarea ziarului dupa numai cateva luni, ceea ce l-a entuziasmat la vremea respectiva pe Ion Ratiu. Si mai ales pe sotia lui, care era foarte zgarcita.

   Sunt adeptul sedintelor cand ele au si un rost sau o finalitate, cand sunt bune la ceva. Altfel nu pierd timpul cu ele si prefer sa le fac in direct, in timpul emisiunii.
 • se poate? (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:04)

  mihai [anonim]

  se poate sa raspunde-ti si la altii nu numai lui "addy"
  multumesc
 • @Ciutacu (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:05)

  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Eu aş vrea să-i văd pe Tapalagă şi Diaconescu în acelaşi studio. Deşi cred că în cadru s-ar vedea numai Tapalagă, dacă emisia e ca la OTV.
 • addy, a saptea intrebare (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:05)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  raspuns pentru addy, a saptea intrebare
  In emisiunea mea chiar se intampla ceva, oamenii afla ceva, si e vorba tot timpul despre ceva. Spre deosebire de alte show-uri in care, la final, te intrebi de ce l-ai urmarit si cu ce ai ramas.

  Noi, de bine de rau, gasim la finalul emisiunii cate un disparut sau telespectatorul afla in premiera despre ceva ce nu stia inca.

  Mai nou, chiar de la 1 decembrie, vom inaugura in Romania primele transmisii live din miscare, adica din masini - ale noastre, ale Politiei sau ale Salvarii. Ceea ce va provoca un nou conflict sau salt calitativ speram noi in lumea televiziunii romanesti, fiindca tot timpul, de la Elodia incoace, tot ceea ce am inovat noi a fost hulit in prima faza, apoi copiat si ulterior laudat cand genul respectiv era practicat de o alta televiziune si nu de OTV.

  Nu noi am spus despre OTV ca ar fi un trend setter al televiziunilor romanesti, dar trebuie sa recunoastem ca uneori e chiar asa. Imaginile live din miscare vor revolutiona pur si simplu stirile in Romania.

  Telespectatorul roman va vedea si el ce vizioneaza telespectatorul american de multi ani incoace, urmariri din elicopter sau descarcerari in direct.
 • Cadre (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:06)

  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Am şi eu două curiozităţi:

  1. De ce te vezi atât de rar în cadru şi ce faci când nu te vezi în cadru?

  2. De ce nu te uiţi în cameră la TV?
  • pentru Iulian Comanescu (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:28)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Iulian Comanescu

   1. Intr-o emisiune de 8 ore e foarte complicat sa fii tot timpul in cadru, fiindca nu mai poti face nimic altceva. Iar eu am o activitate intensa: semnez facturi, state de plata, citesc ziare sau diverse scrisori, petitii sau memorii. Cand ne vom muta in noul sediu si vom folosi noua tehnologie, toti invitatii vor aparea in cadrul lor, adica ecranul va fi impratit in 3 sau 5 ferestre, mai putin eu, care oricum nu sunt inetersant, pe mine ma vad oamenii in fiecare seara de atatia ani, dar asta m-ar obliga sa nu mai pot citi sms-urile care vin live, mailurile si sa nu mai pot da directive pe o placa eletronica celor din regie. Toata emisiunea mea se bazeaza pe niste detalii care pot aparea cand ti-e lumea mai draga dintr-un banal sms sau dintr-un telefon care intra in direct si schimba tot mersul sau sensul emisiunii.

   2. Nici eu n-am vreo explicatie. Probabil din timiditate sau din faptul ca niciodata nu m-am considerat si nici n-am fost considerat o vedeta buna de televiziune. Mi s-a spus ca nici nu am dictia potrivita. Si uite-ma ajuns dupa 11 ani de emisiuni.
 • addy, a opta intrebare (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:09)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]


  addy, a opta intrebare


  Nu neaparat ratingul si beneficiile economice ar trebuie sa fie preocuparea televiziunilor, dar, cu siguranta, ar trebui sa aiba grija sa nu piarda bani, fiindca atunci cand va muri patronul care aduce mereu bani de-acasa sau nevasta lui nu-l va mai lasa sa faca, se va inchide respectabila televiziune. Si atunci nici macar telespectatorii n-o sa afle de unde li s-a tras.

  Sunt multe televiziuni in Romania intretinute ca niste amante si imediat ce stapanii n-o sa le mai indrageasca o sa dispara cum au aparut. Prefer o televiziune cu taxele si impozitele platite la zi, dar cu decoruri mai prafuite si emisiuni mai putin costisitoare, decat una stralucitoare care sa dispara dupa un an sau doi, cu datorii de zeci de milioane trecute intr-o gaura neagra.
 • chiar credeti in ce spuneti sau mintiti? (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:12)

  mircea [anonim]

  sa luam cazul elodia/subcapitolul magda ciumac:

  l-ati facut de multe ori criminal pe anatolie ciumac,dand senzatia ca o credeti 100% pe magda.

  intrebare: chiar ati crezut-o sau a fost doar o manevra dedicata ratingului?
  • pentru mircea (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:31)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui mircea

   Ii cred tot timpul pe invitatii mei, pana cand sunt contrazisi de alti invitati si automat imi schimb si eu opinia. Dar asta nu inseamna ca le afirm si in direct, pe post. De exemplu, in privinta Elodiei, eu cred ca ea este vie, in cazul in care nu este moarta.

   In ceea ce-l priveste pe Tolea, oricum nu s-au lamurit lucrurile, daca e criminal sau nu. Magda promite o revenire dupa ce va termina divortul si partajul, amenintand ca stie ea mai multe despre Tolea Ciumac.
  • Si nici iarna nu-i ca vara (Vineri, 14 noiembrie 2008, 0:59)

   thereauristu [utilizator] i-a raspuns lui mircea

   "De exemplu, in privinta Elodiei, eu cred ca ea este vie, in cazul in care nu este moarta."

   As vrea sa comentez asta dar nu pot...
   • rationament impecabil (Vineri, 14 noiembrie 2008, 17:00)

    ati [utilizator] i-a raspuns lui thereauristu

    "De exemplu, in privinta Elodiei, eu cred ca ea este vie, in cazul in care nu este moarta." - subtilitatea si logica domnului Dan Diaconescu imi ingheata nervu' gandirii
 • otv (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:13)

  gugal master [anonim]

  La o scurta privire, OTV e mult mai prezent si accesat pe net prin clipurile de pe youtube decat prin siteurile lui, cand vorbim de aia care nu se prea uita la televizor. E mai ieftin pe youtube (gratis) decat pe siteurile proprii (si alea gratis)? Sau cum? Cand o sa fie otv o amenintare pentru aia mari si online? Cand iese otv din trafic.ro? :))) Cat costa otv.ro, care inteleg ca e al altora?
  • pentru gugal master (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:33)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui gugal master

   OTV.ro e ala altora si nu vor sa-l vanda, dar avem site-urile noastre, care vor fi din ce in ce mai bune si presupun ca OTV se va vedea din ce in ce mai bine pe net, in toate colturile lumii, unii necerand nimic pentru asta, asa cum am mai spus.
 • asta cere lumea (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:13)

  gogu [anonim]

  asta cere publicul e o justificare care merge pana la un punct, dar publicul se mai si educa, ce parere aveti despre traiul intr-o lume populata cu indivizi educati de OTV?
  • pentru gogu (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:36)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui gogu

   OTV nu educa oameni, poate sa o faca TVR Cultural cu banii nostri, ai tuturor. In ceea ce priveste indivizii "educati de OTV" eu cred ca ei sunt deopotriva educati de Acasa TV, Pro TV, Antena 1, Prima TV si toate celelalte statii.

   Nu cred ca exista un telespectator care sa se uite numai la OTV sau numai la Prima TV. Oamenii de regula confunda programele statiilor deja si nici nu le e foarte clar unde apare Lazarus astazi, la OTV sau la Prima TV. Deci nu avem cum sa scolim noi publicul si nici nu avem cum sa-l distrugem.
 • Cifra de afaceri (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:20)

  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Dan, ai zis că anul ăsta ai făcut în jur de 4-500 de mii de euro pe an. Anul trecut câţi bani ai făcut?
  • pentru iulian comanescu (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:39)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Iulian Comanescu

   Anul trecut am incasat aproximativ 3 milioane de euro, iar anul acesta mizam pe incasari de 6 milioane de euro, fiind si an electoral cu doua campanii.
 • Închidem la 18.15 (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:37)

  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Pentru că Dan a ajuns mai târziu, din cauza aglomeraţiei, închidem la ora 18.15. Asta înseamnă că vom răspunde întrebărilor venite până în jurul orei 18.05.
 • Preluare de continut de pe OTV (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:38)

  rin tin tin [anonim]

  Cum comenteaza dl. Diaconescu Direct faptul ca site-uri gen scutierii.com sau altele preiau emisiunile lui si le posteaza pe site-urile proprii? Nu contravine acest lucru legii copyrightului?
 • sunteti ipocrit dar va urmaresc:) (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:42)

  mircea [anonim]

  d-nule diaconescu,s-a vazut clar cum ati manipulat cazul magda vs tolea; magda facea afirmatii total neverificabile,d-vs pareati ca inghititi hapul si va faceati ca cele prezentate de magda sunt "dovezi":-)

  stiu ca nu puteti raspunde la intrebarea: in ce masura ii credeti pe invitatii d-vs ,fie ca e vb de magda sau de spiritisti ce vad in viitor ca va castiga dinamo chiar daca ulterior castiga rapid :-)

  care este filmul d-vs preferat?
 • Urmează întrebările de pe Comanescu.HotNews.ro (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:42)

  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Preluăm acum ce avem aici:

  http://comanescu.hotnews.ro/o-intrebare-pentru-dan-diaconescu-ceva.html
 • raspuns pentru eftimie de pe comanescu.hotnews.ro (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:46)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  Intrebare - "Aş mai fi curios dacă păstrează intenţionat o calitate slabă a aspectului studioului şi a transmisiei. Bani pentru aparatura mai bună sunt sigur că are, la fel cum sunt convins că are bani şi de un designer deştept să-i tragă un studio de-şi rade barba Naşu’ de ciuda. E targhetat adică pe telespectatorii low budget ca să mă exprim în piareză?"

  Raspuns - Nu schimb studioul fiindca urmeaza sa ne mutam intr-un sediu nou si ar fi astazi aiurea sa bagam bani in doua directii diferite. Deci va fi un studio nou, cred ca in primavara viitoare, cand ne vom si muta intr-un bloc de 7 etaje numai al nostru, ca sa moara toti de necaz si sa nu mai spuna ca este o televiziune de garsoniera. Vor zice ca e una de bloc.
 • realitateatv vs otv (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:46)

  miru [anonim]

  credeti ca realitatea tv si antena 3 imita otv-ul in materie de abordare a subiectelor?
  • pentru miru (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:05)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui miru

   Cred ca toate televiziunile vor imita OTV-ul cu timpul fiindca nu vor avea incotro, daca vor dori sa traiasca pe bune din incasarile de publicitate.

   In ceea ce priveste Realitatea si Antena 3, ele se tabloidizeaza permanent, daca tot vorbim de tabloidizarea OTV. Eu fac precizarea ca prin tabloidizare inteleg ceva bun, de calitate, care place poporului. Cred ca ziarele tabloide sunt mult mai bune din acest punct de vedere decat acelelalte ziare, fiindca ele de fapt reprezinta gustul publicului, iar ziarele de azi s-au inventat ca sa fie pe placul cititorului. De asta si ziarele tabloide se vand cel mai bine.

   Exista la Antena 3 Valentin Stan si Mircea Badea, care sunt perfecti pentru OTV, daca nu esti atent la sigla din coltul ecranului zici ca-s de la noi.

   Ca sa nu mai vorbesc de Ion Cristoiu, care a si stat doi ani la OTV.
 • Publicitatea la OTV (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:47)

  Arsenic [anonim]

  Oare nu ati castiga mai multi bani cu emisiuni pentru un public mai restrans dar de care sa fie mai interesate agentiile de publicitate? Sau vreti sa mentineti cu cu orice pret actualul format.?
  • pentru arsenic (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:07)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Arsenic

   Ma intereseaza tot timpul publicul numeros fiindca asta iti da forta si ulterior si bani. Cand te gandesti ca la o emisiune se uita 8-9-10 stadioane pline de oameni unul langa altul, in prima clipa nu te mai gandesti la bani, dar constati ca la un moment dat, dupa vreo 10-11 ani de spectacole seara de seara cu tribunele pline, ca te si imbogatesti.
 • Despre CNA (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:50)

  Addy [utilizator]

  Dupa ce CNA v-a retras (abuziv, fie spus) licenta de emisie, ati devenit mai temator in a aborda anumite subiecte sau a accepta in emisiune anumiti invitati ? Daca da, care sunt temele pe care le ocoliti ?
  • pentru Addy (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:09)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Addy

   Atunci era plina dictatura in Romania, era in regimul Nastase, care astazi nu mai exista. Nu mai am niciun fel de problema din acest punct de vedere. Dar, ca masura de precautie, am facut si cea de-a doua televiziune, DDTV, fiindca nu se stie niciodata cand se intoarce Nastase, fiindca ati vazut, Mizilul il iubeste deja.
 • campanie PNG (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:50)

  traian [anonim]

  Dl Diaconescu este ziarist. Cum explica atunci implicarea directa de sustinere a PNG? Vedeti la adresa de mai jos afisul electoral in care apare DD si un candidat PNG

  tiribonflax.blogspot.com/2008/11/iat-ce-nseamn-asumarea-sau-banii.html
 • raspunsuri pentru pitaru (comanescu.hotnews.ro) (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:53)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  Intrebari:
  1. L-am auzit saptamana trecuta pe Tuca spunand ca vrea sa-si faca televiziune pentru a fi singurul jurnalist patron de TV. Intrebat de prietenul Dan, Marius a spus ceva de genul ca nu ia in seama asa zisele televiziuni de apartament. Problemele intre cei doi sunt mai vechi. De unde incrancenarea asta intre doi vechi prieteni din Caracal?

  3. Saptamana trecuta a stat Becali in platou la Dan Diaconescu vreo trei ore jumate. I-a taiat chitanta pentru 35.000 de euro? (10.000 euro ora, pretul oficial)

  4. Daca tot nu are probleme cu audienta si am vazut ca si citeaza fara retinere orice ziar, de ce nu se obisnuieste sa citeze si sursele de pe net? L-am vazut de multe ori citind cuvant cu cuvant texte si declaratii de pe diferite site-uri fara a preciza sursa."

  Raspunsuri:
  1. Nu stiu de ce Marius Tuca a facut aceasta declaratie, fiindca automat, din cauza ei, isi pierde tot publicul OTV. In cazul in care isi va face vreo televiziune. Dar cum eu nu cred ca-si va face nimic, va ramane tot anagajat, ca sa nu zic sluga la patron. Nu a pierdut nimic. Incrancenarea exista, am senzatia, doar din partea lui. Am vazut recent ca a declarat ca el a facut Jurnalul National. Dar reamintesc tuturor ca dupa ce m-am anagajat eu la Dan Voiculescu, in 1992, mi-a luat 6 luni sa-l conving pe Marius Tuca sa vina sa lucreze cu mine.

  3. Becali a platit deja pentru 6 ore, 3 prezente a cate 2 ore. In total 60.000 de euro.

  4. Citesc mailuri care imi vin de la telespectatori, iar ei probabil nu-mi citeaza sursa. Dar nu am nicio problema pe viitor sa o fac si eu in cazul in care o s-o cunosc.
 • Cum se stabilesc ratingurile unei televiziuni (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:55)

  John [anonim]

  Cum se poate sti cati telesperctatori are fiecare televiziune pe unitatea de timp si cum se stabilesc maximele si minimele? Multumesc!
  • Ratinguri televiziuni (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:13)

   Iulian Comanescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui John

   Răspund eu. Ratingurile se măsoară la GfK, la comanda ARMA. Vezi pe www.arma.org.ro.

   Două definiţii. Share-ul (sau CSOV) unei televiziuni e acel procent din telespectatorii care au televizoare deschise aflat pe o televiziune, în cazul nostru OTV.

   Rating-ul (care se măsoară tot în puncte procentuale) e acel procent din totalul telespectatorilor care are televizoarele deschise la un moment dat.
 • intrebari (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:56)

  succint [anonim]

  Cateva intrebari:
  1. Cand a inceput serialul "Luati labele de pe televiziunea poporului" spuneati ca o sa dureze luni de zile. A durat mult mai putin si s-a terminat abrupt. De ce s-a terminat asa abrupt? O veti relua?
  2. Cat ati luat pentru reclama la branza aia care dispare din galantare?
  3. Cine da cele 3-5 titluri din stanga/dreapta/sus/jos la fiecare emisiune DD? Cine stabileste formularea textelor la sondaje?
  • pentru succint (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:12)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui succint

   1. O sa reiau serialul sub alta forma, fiindca sper ca CNA-ul m-a lasat definitiv in pace. O sa incerc sa vorbesc cu telespectatorii o data pe saptamana sau o data pe luna in direct, sa fie ca o dare de seama.

   2. Am luat 20.000 de euro pentru aparitie si restul, difuzarile, s-au platit separat, aproximativ la 300 de euro spotul.

   3. Eu le dau. E singurul lucru pe care chiar il fac personal.
 • raspuns pentru tiribonflax (comanescu.hotnews.ro) (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:56)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  Intrebare:
  "întreabă-l despre asta: http://tiribonflax.blogspot.com/2008/11/iat-ce-nseamn-asumarea-sau-banii.html"

  Raspuns:

  Mirela Ceanu a devenit vedeta la OTV, acum candideaza din partea PNG-ului, ca si Cosmin Gagiu, independent, sau alti tipi ori tipe care si-au facut imagine la OTV, si m-a rugat sa pozez pentru afisul ei. Nu puteam s-o refuz.
 • pentru Dan Diaconescu (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:57)

  Olguta [anonim]

  am trimis cateva emailuri pe adresa dvs; nici un raspuns; de ce nu aveti pe cineva macar care sa raspunda in locul dumneavoastra? asa s-ar simti si telespectatorii respectati; cineva a vrut sa trimita un cv la resurse umane, pe site, dar nu exista nici o baza de date, sau un email, adica nu e nici o comunicare cu cei care vor sa va contacteze, si totusi, va autointitulati televiziunea poporului
  • pentru Olguta (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:12)

   Dan Diaconescu [hotnews.ro] i-a raspuns lui Olguta

   La inceput chiar raspundeam mailurilor, intre timp ele au devenit numeroase si, ce-i drept, n-o mai facem. Dar o sa ma gandesc sa luam un coleg sa imi tina locul si sa raspunda si mailurilor.
 • raspuns pentru omar (comanescu.hotnews.ro) (Joi, 13 noiembrie 2008, 17:59)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  Intrebare:
  "Cat valoreaza GRP-ul la OTV?"

  Raspuns:
  240 de euro.
 • raspuns pentru nelu (comanescu.hotnews.ro) (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:01)

  Dan Diaconescu [hotnews.ro]

  Intrebare:
  "Din punct de vedere moral si al sufletului tau, esti multumit cu emisiunile pe care le faci la OTV si la DDTV?"

  Raspuns:
  Atata timp cat sunt pe locul I in clasamentul talk-show-urilor totul e ok. Mi-as dori sa pot investi mai multi bani in ele, dar acum nu exista resurse. In sensul ca nu exista atat de multi bani sau sa poata fi recuperati din publicitate.
 • Ultimele întrebări (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:01)

  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Ne apropiem de sfârşit, rugămintea mea e să pregătiţi ultimele întrebări.

  Am încercat să răspundem la tot ce aţi vrut să ştiţi, uneori am sărit întrebările care se repetau (Traian/Campanie PNG - corespunde cu Tiribonflax de pe Comanescu.HotNews.ro şi aşa mai departe). Scuze dacă am sărit pe cineva, am fost destul de mulţi.
  • ... (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:06)

   Pinke [anonim] i-a raspuns lui Iulian Comanescu

   va accept scuzele, avand in vedere ca desi am pus intrebarea si aici si pe Comanescu.HotNews.ro, probabil fiind prea multi nu ati remarcat-o in ambele locuri! :)
 • Urmatoarea Elodie (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:05)

  AndreiM [anonim]

  Stiu ca telenovela Elodia v-a adus profituri de 2 milioane de euro. Care este urmatorul subiect de acest gen? Am vazut carti scrise despre Elodia si Cioac, dvs. aveti de gand sa publicati o carte pe tema asta?
 • Mulţumiri tuturor (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:14)

  Iulian Comanescu [hotnews.ro]

  Bun, este ora 18.15, am închis, Dan Diaconescu trebuie să plece. Mulţumiri şi din partea lui, şi dintr-a mea, şi a HotNews.ro.
 • Economie (Joi, 13 noiembrie 2008, 18:21)

  Alexandru [anonim]

  Unde sa ne plasam economiile?
 • OTV (Joi, 13 noiembrie 2008, 19:36)

  j [anonim]

  Am citit cu atentie atat comentariilecat si raspunsurile.L-am urmarit ani intregi pe Dan Diaconescu inca de cand era la Tele 7 abc ,cand emisiunea aceasta mai subzista numai prin prezenta acestiua.Nu scapam nici o emisiune
  ,.era o tanara speranta a analistului politic, care la vremea aceea nu parea aservit.A deschis postul OTV si a mers pe aceasi linie pana cand l-a adus in emisiune pe minierul Romeo Beja care l-atacat pe Nastase.A fost prima data cand s-a dat pe fata adevarurile ascunse despre acest mare "om politic". Am smimtit de la acea emisiune ca se va intampla ceva, si s-a intimplat -s-a inchis postul.Cand a inceput sa emita di nou, emisiunile lui Dan Diaconescu nu au mai fost la fel.Elodia,Magda Ciumac dansand pe masa,paranormalii poate i-au ridicat audenta.A castigat multi bani ,este in top-dar a pierdut un mare lucru,a incetat sa mai lupte pentru adevar, a ajuns la ideea ca nu conteaza ce dai pe sticla , ci benefiicile financiare sunt mai importante.
  D-le Dan Diaconescu imi pare rau dar daca ati avut intr-o perioada principii ati renuntat la ele,ati ajuns sa ganditinca in aceasta tara nu merita sa lupti pentru o idee mai degraba dai poprului paine si circ si atunci poti castiga multi bani si atat. Oare a meritat?
 • Foarte istet acest Diaconescu (Joi, 13 noiembrie 2008, 20:39)

  argh [anonim]

  "Exista la Antena 3 Valentin Stan si Mircea Badea, care sunt perfecti pentru OTV, daca nu esti atent la sigla din coltul ecranului zici ca-s de la noi."

  Excelent!!!

  :)))))
 • fara subiect (Joi, 13 noiembrie 2008, 21:50)

  DanDa [utilizator]

  Nu am citit articolul, vreau doar sa intreb cat a platit acest personaj pentru o asemenea publicitate si daca banii s-au dat cu factura si chitanta sau in plic??? Eu am plecat de pe hotnews.ro spre alte zari, fara elodii si diaconesti directi.
  • tocmai (Vineri, 14 noiembrie 2008, 8:27)

   margot [anonim] i-a raspuns lui DanDa

   faptul ca incepi zicand "nu am citit articolul", dar dupa aceea acuzi autorii ca ar fi fost cumparat iti dovedeste prostia.

   puteai comenta daca il citeai. altfel nu ai facut decat sa birfesti/chibitzezi, ca mosii la coltul blocului. nu detii nicio informatie, ai doar scenarii in cap, te crezi cel mai destept din lume, dar tot ceea ce zici tu nu are nicio valoare.
 • re: OTV (Vineri, 14 noiembrie 2008, 7:19)

  clau [anonim]

  Pacat de talentul Dlui Diaconescu care si-l consuma cu manelisti, cazuri de rapire, scandaluri, show ieftin. Cred ca tara asta avea nevoie de alternative media serioase si nu de un show ieftin.
 • ASTEPT RASPUNS LA TOATE INTREBARILE (Sâmbătă, 15 noiembrie 2008, 10:53)

  SERACIN AUREL [anonim]

  DOMNULE DAN DIACONESCU,
  1. DE CATE MILIOANE DE EURO A AVUT NEVOIE PRESEDINTELE CULTULUI PENTICOSTAL, PASTOR PAVEL RIVIS TIPEI, PENTRU A VA PUNE BOTNITA CA SA NU MAI ARATI ADEVARURILE DESPRE HOTIILE, AFACERILE, SMECHERIILE SI PACATELE UNOR PASTORI DIN CULTUL PENTICOSTAL ? STITI CA ACESTI BANI SUNT LUATI DE LA FAMILIILE SARACE SI CU MULTI COPII ??
  2. CAND VETI DA PE POST TOATE SCRISORILE PE CARE LE PRIMITI DE LA OAMENII NECAJITI DIN CULTUL PENTICOSTAL ? MAI AVETI CURAJUL SA ARATATI VREODATA CEVA DIN LUCRURILE REALE CARE SE INTAMPLA IN CULTUL PENTICOSTAL ?? SAU SECURISTII SI MASONII DIN ACEST PARTID VI-AU CUMPARAT TACEREA ???
  3. CATA VALUTA INCASATI DIN DIFUZAREA EMISIUNILOR RELIGIOASE: CASA DIN BETANIA, ABC-ul CREDINTEI SI PASTORUL CEL BUN ?, VALUTA CE TREBUIE DATA DE PASTORII PENTICOSTALI LA FAMILII SARACE SI CU MULTI COPIII, NU SA ISI FACA PUBLICITATE MASCATA POZITIVA LA TELEVIZOR !!!
  ASTEPT RASUNS DE LA DUMNEAVOASTRA.
 • dd (Marţi, 20 ianuarie 2009, 23:59)

  Anca [anonim]

  Cum e posibil sa faci din acesta televiziune o adunatura de inculti ???? Ai inventat acum rapirea mincinoasei magda, dupa ce ai tinut-o un an cu mincuinile si aberatiile ei....... Chiar numai banii conteaza la otv ?? Daca iti cumperi avion ( ca helicopter ai !) poate ne parasesti ! Ai luat tot felul de cazuri in dezbatere, ai intrat cu bocancii in viata oamenilor ( vezi Elodia ...... etc) si????????? Nu ai deslusit nimic ! RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • dd (Sâmbătă, 31 ianuarie 2009, 19:24)

  cris [anonim]

  Rusine sa va fie ! Ce televiziune este asta ????????????Cui se adreseaza ?????? dd, mai schimba subiectul ! Ai adus acolo o impostoare si o inculta ( de care se vede ca nu te poti desparti, din motive lesne de inteles ) si ne-o arati in fiecare seara ! Sper sa nu fie prea departe ziua in care acest post fara capatai sa se inchida ! Daca vreti neaparat sume fabuloase mergeti tot asa ! Sa nu uiti sa-ti iei si avion cu banii fraierilor, ca restul il ai !!!!
 • noul sediu (Miercuri, 11 noiembrie 2009, 16:19)

  geia [anonim]

  Domnule Diaconescu, dv. sunteti in cunostinta de cauza ca sonorul are un efect ciudat in acel studiou mare? Ca si cum te-ai afla intr-o camera goala. Parca ar fi ecou sau...nu stiu cum sa explic. Asta creeaza disconfort pentru noi, la toate emisiunile , mai ales la cele de divertisment si cu invitati. Cand rezolvati aceasta problema ?


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by