Media Management Institute si IFRA organizeaza in perioada 2-3 decembrie, la Bucuresti, programul de training "Journalism for Digital Media", prezentat drept cel mai eficient program de training in jurnalism digital. Trainerul va fi Jonathan Halls de la Talkshow Communication Ltd. din Londra.

Programul detaliaza particularitatile de consum ale cititorului online; etapele constituirii unei stiri pentru web, asigurand parcurgerea facila a informatiei si in acelasi timp o experienta atractiva pentru utilizator; secretele scrierii non-lineare; metode de maximizare a aparitiilor propriului website pe motoarele de cautare; modul cum pot fi integrate optim instrumentele non-text de relatare a stirii.

Jonathan Halls este unul dintre cei mai experimentati traineri in jurnalism digital, implicat in proiecte de redesign si dezvoltare a redactiei moderne pentru mari companii de presa din Europa. El a condus Departamentul de Training al BBC.

Programul se adreseaza "tuturor jurnalistilor, reporterilor si editorilor din toate sferele media", potrivit organizatorilor.

Informatii suplimentare despre program pe site-ul Media Management Institute.